Tanio skóry nie sprzedam

ls7zW8r.jpg

@Matszo92 @Masu @Gaara
W Norwegii wchodzisz na pasy bez rozgladania sie i mozesz byc pewien ze nic ci nie grozi. Kultura. W zeszlym roku na pasach nikt nie zginal a potracone zostaly 3 osoby. W zeszlym roku rowniez na drogach/w wypadku samochodowym nie zginelo ZADNE dziecko. Mozna kurwa? Tylko u nas kurwa kto siedzi w blaszaku to kurwa mysli ze mu wszystko wolno i inni maja sie bac i uwazac.

@Matszo92 @Masu @Gaara
W Norwegii wchodzisz na pasy bez rozgladania sie i mozesz byc pewien ze nic ci nie grozi. Kultura. W zeszlym roku na pasach nikt nie zginal a potracone zostaly 3 osoby. W zeszlym roku rowniez na drogach/w wypadku samochodowym nie zginelo ZADNE dziecko. Mozna kurwa? Tylko u nas kurwa kto siedzi w blaszaku to kurwa mysli ze mu wszystko wolno i inni maja sie bac i uwazac.
mi to mowisz? w niemcach tez jak wchodzisz na pasy, a nawet jak czekasz, to sie kazdy z niemiecka blacha zatrzymuje. tylko na jebanych zabojadow trzeba uwazac.

@Matszo92 @Masu @Gaara
Wiem że to nie przez dodatkowe 35 milionów ludzi na mniejszym obszarze , ale naszą słowiańską krew ,ale co tam ;)

ps.nie ironizuję

mi to mowisz? w niemcach tez jak wchodzisz na pasy, a nawet jak czekasz, to sie kazdy z niemiecka blacha zatrzymuje. tylko na jebanych zabojadow trzeba uwazac.
W Anglii podobnie. Na egzaminie jak sie nie zatrzymasz pieszemu na pasach to mozeszod razu z samochodu wysiasc.
A co do Francji. Bylem w Paryzu i tam to trzeba miec stalowe nerwy zeby sie poruszac autem. Jedziemy autobusem dobre 30km/h i na pasach paredziesiat metrow dalej stoi mloda kobieta z wozkiem. Kierowca ani mysli zwalniac i zatrzymywac sie w centrum Paryza, ale babka ma to centralnie w dupie i wlazi na pasy jak gdyby nigdy nic. Kierowca ostro po hamulcach i do tragedii nie doszlo. A no i sa skutery, ktore wepchnal sie chyba w kazda luke...

Wiem że to nie przez dodatkowe 35 milionów ludzi na mniejszym obszarze , ale naszą słowiańską krew ,ale co tam ;)

ps.nie ironizuję
Jasne. Wiecej nas wiec natura musi jakos regulowac nadmiar.
Jednak wydaje mi sie ze chodzi tu o kulture jazdy i szacunek dla drugiego czlowieka. W tym wypadku jestesmy lata swietlne za norwegami.

Długie lata nasz piękny kraj był "jebany" z dwóch stron tak więc trochę kvrestwa zostalo. A tak na poważnie to ciężko żyć w Polsce ze spokojną głową , ale co człowiek to inna historia i charakter.

To coś się zmieniło chyba, w Suwałkach jak był pieszy metr od przejścia to musiałeś grzecznie wyhamować i zaczekać aż przejdzie, inaczej po hamulcach i spowodowanie zagrożenia, czyli wypierdalaj pan do domu :)
80a2fd7f5cbd5ad0657a0b5e6763c693.png

Last edited:
To Popek, to dla beki (chyba), ale jeśli miałbym określić typ muzyki to Disco Polo. Nie spodziewałem się tego po Raku w życiu ;] No, ale wiem, że są tu fani tej muzyki, spoko, mnie tylko szokuje, że Popek poszedł tą drogą ;) Zamiast piosenek "Rozjadę was walcem arabskie skurwysyny" itp. :)

To Popek, to dla beki (chyba), ale jeśli miałbym określić typ muzyki to Disco Polo. Nie spodziewałem się tego po Raku w życiu ;] No, ale wiem, że są tu fani tej muzyki, spoko, mnie tylko szokuje, że Popek poszedł tą drogą ;) Zamiast piosenek "Rozjadę was walcem arabskie skurwysyny" itp. :)
Gdzie Ty byłeś przez ostatni rok?

Back