Xeio
BAMMA Lightweight
Moze w Olsztynie rozkrecaja nowy interes, teraz online, bez wychodzenia z domu :DAdministrator strony fb Mameda złapał chyba jakieś świństwo w internecie
View attachment 1731
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Moze w Olsztynie rozkrecaja nowy interes, teraz online, bez wychodzenia z domu :DAdministrator strony fb Mameda złapał chyba jakieś świństwo w internecie
View attachment 1731
Fakt, złota epoka windykacji, już za namiMoze w Olsztynie rozkrecaja nowy interes, teraz online, bez wychodzenia z domu :D

Angielski jest zajebisty, jeżeli chodzi o grę słów :)Konwersacja, ktora odbylem w piatek z jednym z gosci ode mnie z pracy:
> Mark, you comin' tomorow ?
> Only in my girl's mouth...
![]()
Ostatnio o tym pisalem w HP, no kurwa miszcz serial! Lepszy nawet od szkoly, a to sztuka. Najlepsza koncowka jak kazdy kazdego zdradza i sie pierdola w tym samym bloku wszyscy (chodzi o ostatni odcinek, bo wiadomo, ze co odcinek to przygoda inna jest)Co tu sie odpierdala, to ja nawet nie. Te produkcje już stoją na niesamowitym poziomie żenady "Poznaj swoje prawa", "Szpital", pojebane czasy naturszczyków i głupich podpisów rodem z Rozmów w toku. Jedynie "Zdrady" i detektyw Petrow na propsie, ostatnio kopał haj kiki żulom haha :)
![]()

Kurwa mać to wymyślił Karol Mroziński. Powinno być w cudzysłowie.Jest to jakis sposob:
![]()
Na pewno bez %%? :)Faine simjieszne te opraski wżócacie, kontynóóicie.
Tak, trzeźwy jak Kwachu na Ukrainie.Na pewno bez %%? :)
No to coś ci słownik w Tel nawala:)Tak, trzeźwy jak Kwachu na Ukrainie.
Albo mnie trolujesz, albo nie złapałeś o co kaman:)No to coś ci słownik w Tel nawala:)
Nie:)Albo mnie trolujesz, albo nie złapałeś o co kaman:)
Gruba AFERA.To jest ten koleś, którego jedna z tych dziewczyn o molestowanie oskarżała.
Lajk za dote.jakby ktoś chciał fajną sygnaturkę:
![]()
Warszawa? Dawaj adres :-DRarytas kumpel wychaczył dzisiaj
![]()
Lajk za dote.