Arlovski
UFC Heavyweight
Dobra ta ruda. A to co wrzuciłeś to na serio leciało w TV czy to jakieś "hehe internetowe jajca"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra ta ruda. A to co wrzuciłeś to na serio leciało w TV czy to jakieś "hehe internetowe jajca"?

Nie cytuj kwejka bo to źle o Tobie świadczy :PJeblem![]()
Ale ja serio jeblem bo tak mamNie cytuj kwejka bo to źle o Tobie świadczy :P

No jebać to aż wypada, ale żeby kwejka przeglądać? :PAle ja serio jeblem bo tak mam![]()
nie trzeba wchodzic na kwejka, zeby trafic na obrazek stamtadNo jebać to aż wypada, ale żeby kwejka przeglądać? :P
Szanowałem Cię :P
Przyznaje sie. Wchodze na kwejka. Robie to mniej lub bardziej regularnie od paru lat. Leczenie nie pomoglo. Staczam sie. Juz nawet nie zagladam na demotywatory...nie trzeba wchodzic na kwejka, zeby trafic na obrazek stamtad
A to znaczy że znajomi przeglądają. Mam alergię dlatego tak reaguje :Pnie trzeba wchodzic na kwejka, zeby trafic na obrazek stamtad
Ja jednego wyleczyłem. Jak słuchałem na żywo "pieseł" "koteł" i inne głupoty to musiałem reagować. Potem ludzie piszą mi "kórwa" w wiadomosciąch. Bo pisanie z błędami jest takie modne i zachodnie.Wchodze na kwejka. Robie to mniej lub bardziej regularnie od paru lat. Leczenie nie pomoglo
Akurat co do pieselow i kotelow i innych takich pelna zgoda, ale czasem mozna trafic cos smiesznego.Ja jednego wyleczyłem. Jak słuchałem na żywo "pieseł" "koteł" i inne głupoty to musiałem reagować. Potem ludzie piszą mi "kórwa" w wiadomosciąch. Bo pisanie z błędami jest takie modne i zachodnie.
Nie denerwój się Gżehó.Ja jednego wyleczyłem. Jak słuchałem na żywo "pieseł" "koteł" i inne głupoty to musiałem reagować. Potem ludzie piszą mi "kórwa" w wiadomosciąch. Bo pisanie z błędami jest takie modne i zachodnie.
Na koncu powinno byc o z kreskaNie denerwój się Gżehu.

Na sadisticu w dziale hard są lepsze :PAkurat co do pieselow i kotelow i innych takich pelna zgoda, ale czasem mozna trafic cos smiesznego.
Nie wkurwiaj mnie. Tyle miesięcy zajęło mi polubienie Ciebie i chcesz to zaprzepaścić jednym postem? :PNie denerwój się Gżehu.
Życie na krawędzi.chcesz to zaprzepaścić jednym postem? :P
Już Cie kiedyś widziałem na ulicy, za te słowa za 2 razem Ci jebne :)Taki @michi972 senior z ciebie.
Piwo ewentualnie. Ciężkich już nie tykam ;)Już Cie kiedyś widziałem na ulicy, za te słowa za 2 razem Ci jebne :)
A potem pójdziemy na wódeczkę.
A mnie lóbisz?Na sadisticu w dziale hard są lepsze :P
Nie wkurwiaj mnie. Tyle miesięcy zajęło mi polubienie Ciebie i chcesz to zaprzepaścić jednym postem? :P
Na garbarach ale to dawno temu.Kurwa gdzie?
analfabete? phi.A mnie lóbisz?
Opowiedzcie mi o co chodzi?Masz alergię na dużo rzeczy. Taki @michi972 senior z ciebie.
Grzechu stetryczał. Tylko w jego przypadku to nic szokującego bo jest stary.Opowiedzcie mi o co chodzi?
Oj Łukasz.Grzechu stetryczał. Tylko w jego przypadku to nic szokującego bo jest stary.
Czyli jestem stetryczałym dziwolągiem , cenię sobie szczerość xDGrzechu stetryczał. Tylko w jego przypadku to nic szokującego bo jest stary.
Będziesz jak dorośniesz, teraz jesteś po prostu dziwolągiem.Czyli jestem stetryczałym dziwolągiem , cenię sobie szczerość xD
AhaBędziesz jak dorośniesz, teraz jesteś po prostu dziwolągiem.