Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Śmieszne bo mojemu sąsiadowi zajebali kilka dni temu golfa 2 właśnie.
Czyli wyszedł na 0Śmieszne bo mojemu sąsiadowi zajebali kilka dni temu golfa 2 właśnie.
Nie za bardzo bo to był roboczy i tam miał kluczki do drugiego samochoduCzyli wyszedł na 0

Jestem na podlasiu. Mam samochód. Zajebali dla mnie samochód. To mam 2 czy nie mam żadnego?Śmieszne bo mojemu sąsiadowi zajebali kilka dni temu golfa 2 właśnie.
Jestem na podlasiu. Mam samochód. Zajebali dla mnie samochód. To mam 2 czy nie mam żadnego?
macie kurwa maliniaki, porady na życie
gdybym traktował gościa poważnie nie wrzucałbym do tego działuTyp wygląda jak dosłownie każdy „lajf kołcz” wiec jak widzisz takiego pedała z brodą od linijki z botoksem i po kilku wizytach w Turcji to lepiej już posłuchać takiego Bastianka co nawet nie podciera dupy po sraniu, zapierdala z paleciakiem po hali pogłębiając garba i myje się tylko raz w tygodniu w sobote w wodzie po starym.

Wiem o co Ci chodzi przyjacielu. Po prostu zawsze jak takich widze to ciśnienie idzie do góry bo międzyinnymi przez nich świat schodzi na psy a młodzi mają coraz bardziej nasrane we łbach.gdybym traktował gościa poważnie nie wrzucałbym do tego działu
![]()
macie kurwa maliniaki, porady na życie

Prorok.Przewinąłem gdzieś za połowę żeby posłuchać z minute co gada i trafiłem na "zrozumcie kurwa ludzie, nikt za was nic nie zrobi". Jak dla mnie 10/10![]()