Michael Angelo
Bellator Featherweight
Kawa siekiera+ostry buldak 2xhell polecam
Mój przepis na wymarzone sranie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kawa siekiera+ostry buldak 2xhell polecam
Mój przepis na wymarzone sranie
![]()
Mam nadzieję, że Areczka dziewczyna nie miała na imię Frank…Areczek tak się poświęca że jak raz przyszedł że musi wcześniej wyjść do domu bo dziewczyna czeka to powiedziałem żeby spokojnie sobie dokończył pracę a ja pojadę ją wyruchać za niego

Skoro balastek nie popełnił to nie ma co dygać

JeszczeSkoro balastek nie popełnił to nie ma co dygać
![]()

Bo przestępstwa podatkowe trzeba popełniać świadomie, na tym polega odpowiedzialność.

WZOROWE ZACHOWANIE@DONTOLIVER jaki stary pierdziel skubany![]()
Za młodzieńczych czasów kiedy się mieszkało na mieszkaniu z 3 studentkami co tydzień Kreta musiałem używać żeby odetkać wannę
A co ile musiałeś swojego używać żeby przetkać każdą ze studentek?Za młodzieńczych czasów kiedy się mieszkało na mieszkaniu z 3 studentkami co tydzień Kreta musiałem używać żeby odetkać wannę

Bardziej do sucharów ale dobre szczególnie ubaw mają później pracownicy SOR jak przyjeżdża taki halibut z cukinią w dupie
Co go nie zabije to on zmieściBardziej do sucharów ale dobre szczególnie ubaw mają później pracownicy SOR jak przyjeżdża taki halibut z cukinią w dupie