Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Że córka się cieszy, że ma ojca pedala?Też bym nie usiadł, chyba że byłbym tam z córką, wtedy nie miałbym wyjścia
![]()

Mnie do Jeżyc nie wciągajŻe córka się cieszy, że ma ojca pedala?![]()

Takiej zniewagi na moim dziecinstwie nie moge puscic płazem, niech one tez cierpią! ;)
Ja gdybym umiał latać jak Superman to używałbym tej umiejętności żeby spierdzielić gdzieś na odludzie żeby koczować i mieć spokój od tego całego spierdolenia naokoło, gdyby mi czegoś brakowało to leciałbym do biedry, żabki czy innego sklepu i uciekał spowrotem do jakiejś dziczy
spowrotem

Takiej zniewagi na moim dziecinstwie nie moge puscic płazem, niech one tez cierpią! ;)
![]()
![]()
Mordo, daj mi jeden dzień a na świecie pokój. Z połową populacji, ale będzieJa gdybym umiał latać jak Superman to używałbym tej umiejętności żeby spierdzielić gdzieś na odludzie żeby koczować i mieć spokój od tego całego spierdolenia naokoło, gdyby mi czegoś brakowało to leciałbym do biedry, żabki czy innego sklepu i uciekał spowrotem do jakiejś dziczy

![]()
![]()
Pieczara jeńców nie bierzeZabił

Miałbyś supermoce i żywił się w biedrze lub żabce - prawdziwy JanuszJa gdybym umiał latać jak Superman to używałbym tej umiejętności żeby spierdzielić gdzieś na odludzie żeby koczować i mieć spokój od tego całego spierdolenia naokoło, gdyby mi czegoś brakowało to leciałbym do biedry, żabki czy innego sklepu i uciekał spowrotem do jakiejś dziczy

"S" na klacie od "Sknera"Miałbyś supermoce i żywił się w biedrze lub żabce - prawdziwy Janusz![]()