BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Mam nadzieje że brała z dupy do ryja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieje że brała z dupy do ryja
Mógłbyś chociaż napisać SMS-a.
Zdzisław 51 alias „przecinek”
woli tę energię inaczej spożytkowaćZdzisław 51 alias „przecinek”
niezniszczalne, można przekazywać z ojca na syna i wciąż jak noweDziś światowy dzień slipek
View attachment 133526

Gdyby Indie zostawiły sobie na terenie karaju 1 mld obywateli i resztę powysyłali po równo do każdego państwa na świecie. To każdy kraj otrzymałby w prezencie około 2,4 mln hindusów. Gównojady są w stanie zalać cały świat.Kolejny gównojad mniej, szkoda tylko że szybciej się mnożą niż utylizują
A turasy zamiast kupować mrożonki z Makro przechodzili by się codziennie wzdłuż torów żeby wkońcu ich kebaby były kraterowe a i roboty mniej bo odrazu upieczoneGdyby Indie zostawiły sobie na terenie karaju 1 mld obywateli i resztę powysyłali po równo do każdego państwa na świecie. To każdy kraj otrzymałby w prezencie około 2,4 mln hindusów. Gównojady są w stanie zalać cały świat.

Ale najpierw…![]()
Posiadanie kota może zwiększać ryzyko schizofrenii? Są nowe badania
Czy posiadanie kota może wpływać na zdrowie psychiczne? Analiza 17 badań z ostatnich dekad sugeruje, że kontakt z kotami może wiązać się z nawet dwukrotnie wyższym ryzykiem zaburzeń schizofrenicznych. Naukowcy...portal.abczdrowie.pl
Mówiłem, wyjebcie te koty w pizdu![]()