Tanio skóry nie sprzedam

Vb02AdZdCtASYwBGCmTMMERbaSJ3U5Hh.jpeg

Debile to też starzy którzy kupują dzieciakom auta z tylnym napędem. Wśród klientów mogę przyjmować zakłady który pierwszy się rozpierdoli.
Jeździłem wszystkim czym się dało w takim wieku, w tym i na motocyklu nigdy nie odjebałem takiej popeliny, ale w latach 90 wychowanie było inne, if you know what i mean :korwinlaugh:

I zaraz znajdzie się jakas kurwa co napisze ze to jakiś patus co bije ludzi na oczach dziecka. Taki chuj... dziecko zapamięta co sie stanie jesli kiedys bedzie odpierdalać.
W zasadzie nie wiemy czy chwilę wcześniej prawie go nie przejechał, kiedy ten niósł dziecko na rękach. Tak czy inaczej mam szacun, jak to mówił mój wykładowca z debilami trzeba po debilowemu

Jeździłem wszystkim czym się dało w takim wieku, w tym i na motocyklu nigdy nie odjebałem takiej popeliny, ale w latach 90 wychowanie było inne, if you know what i mean :korwinlaugh:
Tylko teraz masz więcej bodźców niekoniecznie dobrych. Jeśli siedzisz na socjalach w tematach samochodowych to co druga rolka to patodrifterzy. Potem szczeniak kupuje bolid młodzieży wiejskiej, szuka w internetach jak wyłączyć trakcję a to już krótka droga do szpitala lub na cmentarz.

No i takie wychowanie pryszczatych debili to ja rozumiem, podejrzewam, że więcej się nauczył z tej lekcji życia niż za całe 20 kilka lat spędzone z rodzicami :kis:
tam słychaqć, że kolo mówi do niego "ale tata przepraszam" czy coś takiego

Back