Drzewo
UFC Heavyweight
Oj była, była... Gimby nie znajoKurła,kiedyś to były czasy, miałem do ślubu bardzo podobny garnitur, ale taka była wtedy moda![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oj była, była... Gimby nie znajoKurła,kiedyś to były czasy, miałem do ślubu bardzo podobny garnitur, ale taka była wtedy moda![]()

Ten wąs mówi że w jego głowie jest tylko jedna myśl, napierdolić się jak księciunioBardzo szykownie teściu odjebany
Widać, że panna młoda szczęśliwa w chuj. Chyba tak kojąco na nią działa ten oczojebny kolor ścian?

Wszyscy na zdjęciu prezentują typowo polski uśmiechWidać, że panna młoda szczęśliwa w chuj. Chyba tak kojąco na nią działa ten oczojebny kolor ścian?![]()

Przegrzanie sensorów, pewnie wszystko wokół wyglądało na gorące i nic nie widziała. Plusy i minusy zimnokrwistości.Nie ujebała go w podziękowaniu na koniec![]()
Paaanie, kiedy to było...Fajne.
Chyba sam wrzucałem.

A jakie mocne te garnitury były, ja w swoim do dzisiaj na imprezy chodzę, tylko tyle, że nie mogę się zapiąć bo strasznie uciska (a głupia młodzież się nie zna i myśli, że na imprezę prosto z treningu w „raszgardzie” przyszedłem).Kurła,kiedyś to były czasy, miałem do ślubu bardzo podobny garnitur, ale taka była wtedy moda![]()
The UbermanMariusz co wrzucił..
Wszystkie duże czerwie w okolicy Białej Rawskiej w strachu.
View attachment 95019