Tanio skóry nie sprzedam

1689505255503.png

Dużo tych fotek odnośnie Januszexu, które krążą po sieci to są przeróbki zdjęć z angielskimi napisami ale to jest tak głupie, że jestem w stanie to uwierzyć :waldeklaugh:
:baldwinwhiskey:::clintdis::

oj stara prasa przedwojenna to jest odnawialne źródło beki. Od ogłoszeń matrymonialnych, obwieszczeń sądowych aż po to jak sobie cisneli w artykułach.
Chociaż trzeba przyznać, że wymyślali ładniejsze pociski niż obecni dziennikarze: moralizator z burdelu xD
Nawet widać jakieś podobieństwa niektórych obecnych publicystów do tych przedwojennych, zawsze się trochę kopiowało np. niektóre pociski Ziemkiewicza oraz Napierały mam wrażenie, że już gdzieś czytałem :korwinlaugh:

Last edited:
A na co komu inne fora jak tutaj znajdują się najwięksi eksperci w swoich dziedzinach, jakich posiada nasza matka ziemia Polska

I do tego każdy odnosi sukcesy w sferze ekonomicznej, a ponadto posiada minimum 23-centymetrowego zaganiacza.
:cohon:

Jednym słowem : Gigachad'yy
Nie zapominajmy również o niekonwencjonalnych metodach radzenia sobie ze stresem poprzez: medytacje, grzybki, króliki i kuzynki.

Back