Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Klimatyczny, krótki dokument. Nie wiem gdzie to wrzucić, ale tu się chyba nada.
Czarny tanio skóry nie sprzedał
Czarny Seba wizytował już u nas z 3 lata temu.
Kontempluje czy czasem kartek na żywność nie zostawił u dilera.Dalej bawi jak robi fokę na końcu :v
Mają nadal podobnie, a mordercy dzieci z marszu mają przejebane na maksa. I dobrze.Mordeczko, wiesz że ten film jest sprzed 20 lat? Teraz chyba nieco inne realia są jeśli chodzi o pedofilów w więzieniach. Już chyba tak źle nie mają kurwy jedne. Ścierwa.
Nie no stary, nie zorientowałem się. Myślałem, że to najnowsza produkcja Netflixa tylko mi laguje i dlatego nie mam w 4kMordeczko, wiesz że ten film jest sprzed 20 lat? Teraz chyba nieco inne realia są jeśli chodzi o pedofilów w więzieniach. Już chyba tak źle nie mają kurwy jedne. Ścierwa.
Avatar @Jakub Bijan na tym screenie?
Tak wyglada. Pewnie @kaczka41Avatar @Jakub Bijan na tym screenie?
Tak wyglada. Pewnie @kaczka41
było, ban
Dobra kurła, zapomnij co odkrywczego napisałem :DNie no stary, nie zorientowałem się. Myślałem, że to najnowsza produkcja Netflixa tylko mi laguje i dlatego nie mam w 4k
Wrzuciłem bo fajnie zrobione, dobry klimacik, temat na czasie i bardzo polubiłem postać Gita w garniaku.
Serio? Ile to już ma? Rok? Dwa? Pienć?
Czy to moja wina, że nie zatrybiłeś?Serio? Ile to już ma? Rok? Dwa? Pienć?
Wytłumacz to