Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
NIECH CIERPI SKURWIEL!
Kurwa jaki creepy oblech
Z mordy widać, że pedofil
Coś przestało działać. Błąd 404
Poblokowane juz wszystko. Nigdzie nie mozna znalezc nawet na wykopie. Jak bylo morderstwo w podstawowce to profil mordercy byl i zdjecie bez cenzury sie dalo. Tego szybko ukryli. Chociaz z tego co czytalem nie bylo zachowania pedofilskiego tylko upozorowanie poprzez okaleczenie kamieniem...Podobny trochę do @Baasteek , nie?
Nowy na cohones?Poblokowane juz wszystko. Nigdzie nie mozna znalezc nawet na wykopie. Jak bylo morderstwo w podstawowce to profil mordercy byl i zdjecie bez cenzury sie dalo. Tego szybko ukryli. Chociaz z tego co czytalem nie bylo zachowania pedofilskiego tylko upozorowanie poprzez okaleczenie kamieniem...
Nowy na cohones?
Znając życie ten link odsyła do profilu fb osoby aktualnie zalogowanej na danym kompie :)
Jak cos nie trybie to zmeczony bo dopiero z roboty
Poblokowane juz wszystko. Nigdzie nie mozna znalezc nawet na wykopie. Jak bylo morderstwo w podstawowce to profil mordercy byl i zdjecie bez cenzury sie dalo. Tego szybko ukryli. Chociaz z tego co czytalem nie bylo zachowania pedofilskiego tylko upozorowanie poprzez okaleczenie kamieniem...
Oj tam oj tam. Ja nie mam facebooka wiec dlatefo nie zaczailem
Kiedyś Kaczy to wrzucił. Waluś kliknął i się wkręcił, że Łukasz jego prywatne foty udostępnia na forum bez pozwoleniaŁap profil gnoja
www.facebook.com/profile.php?=7432645066541
"no bitch"
kurwa własnie ogarnąłem, że tą słynną rolę w Pitbullu Kamilek zagrał xD
moj ulubiony pilkarz z dziecinstwa