Tanio skóry nie sprzedam

Dziś w nocy w Gliwicach
11057362_872182216184066_1761744797007590286_n.jpg
Dołączyłeś się?

Dołączyłeś się?

Nie ja robiłem zdjęcie, nie było mnie tam. I bym się nie dołączył pewnie. Publicznie to tylko w Parku Śląskim i to w biały dzień(ew w nocy na Maraiackiej przy bramie). W nocy to tak obleśnie, jakby coś złego się robiło i niekulturalnego. A w dzień - to po Bożemu, oficjalnie, nic do ukrycia.

Dziś w nocy w Gliwicach
11057362_872182216184066_1761744797007590286_n.jpg
Pozory mylą, ale po fotce to mi przychodzi do głowy, że klientka jest gwałcona prędzej niż chce tego :D Gość na szybko wyjął fiuta jakby się spieszył by pomoc jej nie nadbiegła. No i jaka klientka miałaby chcieć tego na środku jakiegoś zapyziałego trawnika? To nie plaża;] Na kocu jeszcze rozumiem lub biorąc ją od tyłu, gdy się opiera o mur, drzewo czy ten słupek. No, ale cóż, patologii wszędzie pełno.

Pozory mylą, ale po fotce to mi przychodzi do głowy, że klientka jest gwałcona prędzej niż chce tego :D Gość na szybko wyjął fiuta jakby się spieszył by pomoc jej nie nadbiegła. No i jaka klientka miałaby chcieć tego na środku jakiegoś zapyziałego trawnika? To nie plaża;] Na kocu jeszcze rozumiem lub biorąc ją od tyłu, gdy się opiera o mur, drzewo czy ten słupek. No, ale cóż, patologii wszędzie pełno.

Uwierz mi na słowo, że są takie które tak lubią i zachęcą faceta by tak na środku, na ziemi, przy ludziach. Uwierz mi na słowo.

Dziękujemy za wyczerpującą analizę tego zdjęcia Born!

Idę spać yo ;)

Dziękujemy za wyczerpującą analizę tego zdjęcia Born!
Żadna analiza. Tylko napisałemem jak mi to wygląda po fotce :D Może obok stoi stolik z romantyczną kolacją, ale nie ujęło go i para przeszła szybko do konsumpcji siebie nawzajem ;D Jeśli nie to się śmieje, bo bliżej im do zwierząt niż ludzi z takim zachowaniem na trawniku w miejscu publicznym :D

@halibut, nie musisz mnie długo przekonywać. Zdaje sobie sprawę, tak ze śmiechem to napisałem, bo wygląda to bardziej na gwałt niż miłość, a niektóre i gwałcone chcą być, ale to problemy z banią i co poradzić. Ewentualnie zwykłe suki, a mnie nie ciągnie do zwierząt, wolę kobiety ;)

Dużo gorsze niż poprzednie A dodatkowo jak się wie kto i po co to zrobił i ile hajsu na tym zarobił to też wcale nie straszne się robi :(
Kto i po co i ile zarobił? Znasz historię tego gówna?

Kto i po co i ile zarobił? Znasz historię tego gówna?
Znam. Normalnie są w internecie nazwiska (tej Agatki też) i ich zdjęcia. To są studenci ASP którzy przez te filmy promowali linie tshirtów i ludzie kupowali bo to taki psychodeliczne i oryginalnie mieć pojebaną koszulkę. Jak rozszerzycie podpis pod filmami to jest link do sklepu internetowego. Z tego co jakiś czas temu pamiętam to jedna koszulka po 5 dych chodziła a tego na prawdę sporo sprzedali. Jakiś rok temu było wiadomo że ten sklep z koszulkami zarobił ponad 500 000zł więc teraz to pewnie już więcej. Oszacowano to po numerach zamówień które rosły stopniowo wieć można przypuszczać ile rzeczy sprzedali itd. Do tego dochodzą wyświetlenia na yt (jeżeli mają włączoną opcje zarabiania). A jest takie pojebane żeby ludzie shareowali. W komentarzach masz ludzi z całego świata przecież. Nic za reklame nie muszą płacić bo przecież samo się rozsyła. Pomagają im też youtuberzy, np mietczyński który ma ich plakaty w tle.

Znam. Normalnie są w internecie nazwiska (tej Agatki też) i ich zdjęcia. To są studenci ASP którzy przez te filmy promowali linie tshirtów i ludzie kupowali bo to taki psychodeliczne i oryginalnie mieć pojebaną koszulkę. Jak rozszerzycie podpis pod filmami to jest link do sklepu internetowego. Z tego co jakiś czas temu pamiętam to jedna koszulka po 5 dych chodziła a tego na prawdę sporo sprzedali. Jakiś rok temu było wiadomo że ten sklep z koszulkami zarobił ponad 500 000zł więc teraz to pewnie już więcej. Oszacowano to po numerach zamówień które rosły stopniowo wieć można przypuszczać ile rzeczy sprzedali itd. Do tego dochodzą wyświetlenia na yt (jeżeli mają włączoną opcje zarabiania). A jest takie pojebane żeby ludzie shareowali. W komentarzach masz ludzi z całego świata przecież. Nic za reklame nie muszą płacić bo przecież samo się rozsyła. Pomagają im też youtuberzy, np mietczyński który ma ich plakaty w tle.

No i co z tego? ;)

Back