Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Faktycznie roznicy w tych zdjeciach zbytniej nie ma, ciekawe czy w umiejtenosciach cos poszlo do przodu bo o sznsie rozwoju jaką otrzymal Kamil wielu utalentowanych moze tylko pomarzyc.
Wiedizałem, że będą takie komentarze, a więc specjanie dopisałem, że kondycji, wytrzymałości i innych tego typu aspektów nie oceniam, bo przez zdjecia to po prostu nie ma sensu, tego się nie da pokazać :)
No psychiki mistrza to on nie ma. Ale sam takimi tekstami nakręca ludzi jeszcze bardziej. Wydaje mi się, że gdyby podchodził z większym dystansem do siebie i anonimowych ludzików z internetu to już dawno znudziłoby im się jechanie po Walusiu. A tak pokazuje, że jest na tym samym poziomie co oni.
KAMILU CO Z TOBADla takich frajerow jak Ty jak przekroczysz bramy piekiel gdzie beda cie smalic zywymm ogniem za bycie pizda w normalnym swiecie. Bez zasad wychowany gowniarz I szczeniak mysli ze mu wszystko wolno, nabiera respectu dopiero gdy z gry w rzeczywistosc zamienia sie jego dobro. <br data-reactid=".kp.1:3:1:$comment673742186042954_673759012707938:0.0.$right.0.$left.0.0.1:$comment-body.0.$end:0:$1:0" />
Zwane imunitetem internetowym. Powiadam wam beda was liczne groby! !!!!!!!!