Tanio skóry nie sprzedam

Panowie. Ale muszę zabrać Logana pod skrzydło ochronne bo dobryskun chyba nie doczytał. Logan nie wywalił mojego wpisu dlatego, że było tam słowo: "murzyn". Widziałem już wpisy gdzie padały już słowa typu: "czarnuch" i nikt tego nie usuwał. Więc zluzować zwieracze. Do cenzury jeszcze daleko.

Tu nie chodziło o nazwanie Mejłedera murzynem, jeżeli ktoś tak sądzi to jest debilem, nie umiem nazwać tego inaczej. W odniesieniu do wklejonego gifa Andrzej napisał "fajna podstawka w murzyna, kupię taką w castoramie" czy jakoś tak. Ładnie to wyjaśnił wiewiur. Nie mam zamiaru więcej się tłumaczyć i w kilku moich poprzednich postach wyjaśniłem kwestię dostatecznie. Jak ktoś chce podyskutować na temat cenzury i wolności słowa to zapraszam najpierw do regulaminu, a potem na priv do Defthomasa.

Niektóre teksty tutaj mnie bawią. Co do słowa "Murzyn" jak dla mnie to również nie jest rasistowskie, ale nie mam wśród swoich znajomych murzynów i nie rozmawiam z nimi, a gdybym nawet rozmawiał, to i tak w oczy nie nazwałbym go "Murzynem", bo nie wiem czy się nie obrazi. No chyba, żeby był to mój dobry kolega.

E: Andrzeju, ja tak średnio, bo ostatnio w robocie tak się opaliłem, że muszę spać na brzuchu :(

Tu nie chodziło o nazwanie Mejłedera murzynem, jeżeli ktoś tak sądzi to jest debilem, nie umiem nazwać tego inaczej.

Jezeli nie potrafisz tego inaczej nazwac, swiadczy to tylko o Twoim ubogim slownictwie. Mozna na to cos poradzic. Na przyklad wiecej czytac.

Nie chce dostac bana. Czy jest jakies okreslenie, ktore mozna uzywac na tym forum, a nie bedzie rasistowskie? Chialem napisac, ze nic nie mam do Murzynow, ale sie teraz boje, ze stapam po cienkim lodzie...

jak już skończyliście offtop jak nazwać czarnego

0_1_56389_Wpadka_w_odziezowym_przez_daga88.jpg

Recpect ujął to bardzo delikatnie. Faktem jest, że być może powinien zachować to dla siebie.

Moral jest chyba taki: nie pij zywca bo zostaniesz karlem,zagrasz w Gwiezdnych Wojnach i bedziesz walil colombiane na sniadanie :)

respect zapraszam za 2 dni
Nie wiem co takiego zrobił Respect, bo chyba nie zdążyłem przeczytać przed skasowaniem, ale powiem czemu gryzłem się w język i nic nie pisałem w tym temacie.
Siła argumentu nie wygra z siłą pistoletu.
Dziękuje, dobranoc.

napisał prawdę tj że czarni ekhm dość specyficznie pachną...

i tu ma racje ... Kiedyś wyrwałem pewną laskę z kolorem skóry przypominającym węgiel... Ale po bliższym kontakcie(taniec) wyczułem zapach który zaślepił reszte jej argumentów... ble nigdy więcej chyba że nad wodą :D

https://www.youtube.com/watch?v=RbDPA91Sp4M

no dobra, wpadłem w konsternacje, oglądnijcie to będziecie wiedzieć o czym mówię :D

Back