"Sztuczna inteligencja" - temat jak najogólniejszy, by zmieścić wszystko!

1000056565.jpg

This podcast was created using NotebookLM with the
prompt: “As a podcast host, create a conversational and ducational podcast for ‘Startup technical guide: AI agents,’
targeting a technical audience of startup founders and developers. The podcast must cover the three main paths or using AI agents (build, use, partner), detailing tools like the Agent Development Kit (ADK) and pre-built
Gemini agents.

“It should then explain the core components of an agent, including models, tools, orchestration, and runtime. Also,cover how to ensure trust and power through techniques
like grounding with Retrieval-Augmented Generation (RAG) and leveraging multimodality. Conclude with a summary
of the key takeaways and a clear call to action directing listeners to Google’s resources.”

Last edited:

WTF...
@Dzihados wrzuć sobie to repo w NotebookLM, w czat wpisz jakiś duży problem (może być nawet jakiś z "naszych" problemów nad którymi się zastanawiamy tutaj), opisz i zapytaj o rozwiązanie, albo zasugeruj swoje i zapytaj czy dobre... Mi znowu rozwaliło głowę, bo nie sądziłem że dostanę odpowiedź na takim poziomie...

Kurwa, trochę creepy jest prędkość, z jaką ten system wieloagentowy rozwiązuje problemy - poprzednio w pracy z jednym systemem, z małym problemem na odpowiedź czekało się czasem minute czy coś koło tego, a teraz mam znacznie większe zagadnienia, wrzucam w system który przez złożoność powinien mielić to znacznie dłużej, a tymczasem odpowiedź dostaję znacznie szybciej, niż można się tego spodziewać... Jakby to było przygotowane specjalnie dla mnie... Jakby ktoś przygotował już odpowiedzi i tylko copy paste.

Creepy w chuj.

Nic to, system wymaga zmian.

Już wrzucałem w zbiorczym spisie kursów, ale wrzucę jeszcze raz bo dopiero zauważyłem że na koniec dają certyfikat, a wiadomo że to najważniejsze :jarolaugh:

Zaatakuj swoją stronę (lub stronę wroga) tym narzędziem:

exposed servers, admin panels, or forgotten assets across the internet - Powerful tool for attack surface discovery, recon, and threat research.

Sztuczka od Karpathy'ego (a może to baba?) podniesiona do potęgi entej - chińczyk ze Stanforda zrobił z tego samodzielne studio badawcze, Jeden agent tworzy tezę z twojego zapytania, dwóch z nim się kłóci, a na koniec wypływają gotowe dokumenty z teorią...

Back