Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

www.tabletowo.pl

Ano, często mu się zdarza mocno wymyślać. Dlatego dziwi mnie jak ktoś bezwarunkowo ufa w to co mu ejaj naprodukuje. Jak widać nie tylko sztuczna intieligencja musi się sporo nauczyćIm więcej korzystam tych ejajów tym bardziej jestem zawiedziony. Kuźde mol, zmyśla i kłamie toto jak z nut.
Wkleiłem zdjęcie rozdzielacza grup pompowych z pytaniem czy potrafi znaleźć producenta, to ten mi uparcie twierdził że jest na etykiecie.
Na etykiecie jest to:
![]()
Kilka razy pytam, w pewnym momencie zwątpiłem i mówie może na samej obudowie jest coś wytłoczone czego ja nie widzę, ale po obróbce zdjęcia da się coś tam zobaczyć, więc sprawdzam, no nic kuźde nie ma.
Proszę żeby wstawił mi moje zdjęcie ze strzałką gdzie to widzi a ten mi wkleja to:
![]()
Nawet w tym co wyhalucynował tego nie ma.
W pieruny to ejaj.
Zdałem sobie sprawę że to co dociera do "cyfrowych halucyjnujących neuronów" już just przehalucynowane przez "cyfrowe uszy". Cyfrowy mozg nawet nie wie ze juz został oszukany przez własne uszy.Ano, często mu się zdarza mocno wymyślać. Dlatego dziwi mnie jak ktoś bezwarunkowo ufa w to co mu ejaj naprodukuje. Jak widać nie tylko sztuczna intieligencja musi się sporo nauczyć
A z jakiego modelu AI korzystałeś? Wrzuciłem to do Perplexity, co prawda konkretnego producenta też nie znalazł, ale odpowiedź wydaje się bardziej precyzyjna:Im więcej korzystam tych ejajów tym bardziej jestem zawiedziony. Kuźde mol, zmyśla i kłamie toto jak z nut.
Wkleiłem zdjęcie rozdzielacza grup pompowych z pytaniem czy potrafi znaleźć producenta, to ten mi uparcie twierdził że jest na etykiecie.
Na etykiecie jest to:
![]()
Kilka razy pytam, w pewnym momencie zwątpiłem i mówie może na samej obudowie jest coś wytłoczone czego ja nie widzę, ale po obróbce zdjęcia da się coś tam zobaczyć, więc sprawdzam, no nic kuźde nie ma.
Proszę żeby wstawił mi moje zdjęcie ze strzałką gdzie to widzi a ten mi wkleja to:
![]()
Nawet w tym co wyhalucynował tego nie ma.
W pieruny to ejaj.
Fapuję do ostatniego zdania - " nie jestem w stanie". Naprawdę, wolę taką informacje niż majaki.A z jakiego modelu AI korzystałeś? Wrzuciłem to do Perplexity, co prawda konkretnego producenta też nie znalazł, ale odpowiedź wydaje się bardziej precyzyjna:
Przeszukałem katalogi głównych producentów rozdzielaczy grup pompowych dostępnych na polskim rynku, w tym:rmają bardzo podobną konstrukcję z czarną izolacją EPP, przyłączami GW 1 1/2" i rozstawem 125 mm, ale nie mogę potwierdzić ze 100% pewnością, że to właśnie ten model ��DEFRO - producent DR/DSR serii z podobnymi parametrami ��Nordic Tec - oferuje podobne rozwiązania �KELLER - ma również podobne rozdzielacze z izolacją EPP �Wszystkie te rozdzielacze wyglądają bardzo podobnie - czarna pianka EPP, białe naklejki ze schematami, standardowe przyłącza. Bez znalezienia identycznego zdjęcia w sieci lub rozpoznania numeru seryjnego 001G402712420, nie jestem w stanie jednoznacznie określić producenta.
Naklejka z kodem kreskowym i numerem seryjnym wskazuje na konkretny model.
No wiadomo, ze zeby cos zrobic dobrze trzeba miec notatnik z copypastami i pierdyliardem "wskazówek" XD Uwzglednij to, nie zwracaj uwagi na tamto, ustaw sobie prawdomownosc na 10 a ściemę na 0, i kłamstwo też na 0, bo przecież to co innego co ściema, wiem, wiem.Najlepiej zawsze w prompcie napisać, że jeżeli nie ma lub nie znajdzie informacji to niech się do tego przyzna, niech sam nie wymyśla odpowiedzi i niech halucynuje. To trochę pomaga.
A copilot to chat gpt, bo copilot sam w sobie nie jest modelem LLM.
Można zmienić prompt systemowy, coś w stylu: masz przeklinać, wyzywać i być niepoprawny politycznie to od razu będzie od chujów i kurew wyzywać... No chyba że każesz żymian obrażaćTo trochę tak jakby mi zwrócił uwagę że jestem niegrzeczny, a po mojej prośbie o wyjaśnienie o co chodzi, wkleił mi whalucynowane w moj prompt "ty chuju zajebany" :)

Nie każdy młotek, do każdego gwoździa pasujeCo do klasyfikacji produktów to nawet nie wiem, traktuje je jak młotki w markecie, ja tylko wbijam gwoździe.

Drzewo ma pewnie cały zeszyt zapisanyNo wiadomo, ze zeby cos zrobic dobrze trzeba miec notatnik z copypastami i pierdyliardem "wskazówek" XD Uwzglednij to, nie zwracaj uwagi na tamto, ustaw sobie prawdomownosc na 10 a ściemę na 0, i kłamstwo też na 0, bo przecież to co innego co ściema, wiem, wiem.

Mam cały temat zapisanyMożna zmienić prompt systemowy, coś w stylu: masz przeklinać, wyzywać i być niepoprawny politycznie to od razu będzie od chujów i kurew wyzywać... No chyba że każesz żymian obrażać
Nie każdy młotek, do każdego gwoździa pasuje
Dlatego nawet lubię Perplexity bo samo może dobierać sobie model w zależności od polecenia...
chociaż z drugiej strony, wszystkie te ejaje to jednym chujem podszyte.
Drzewo ma pewnie cały zeszyt zapisany
HeHe. Najlepsze jest meta promptowanie, czyli piszesz prompta żeby napisał ci dobrego prompta.