Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co kurwa? Łapanie za uszy to łapanie za motylki? Znaczy, że cycki? Bo jak nie to już nic z tego nie rozumiem.Łapanie za uszy - łapanie za motylki u kobiety :d
Przed, w trakcie, po.Leci ktoś po KSW 30 na jakieś piwsko?
Po małym rekonesansie w google obstawiam, że jednak chodzi o waginę.Co kurwa? Łapanie za uszy to łapanie za motylki? Znaczy, że cycki? Bo jak nie to już nic z tego nie rozumiem.
no i kosteczki brak, @Grzechu zamykaj oszustowi temat
w sensie, ze nie ma w ogole fotki ;)w sensie, ze wrzucil juz i chujowe czy nie wrzucil jeszcze!? CZEKAMY.
roznica jest taka, ze nikt z nas sie nie zarzeka jaki to on nie jest fifarafa do przoduMam nadzieję, że jak Mahon wrzuci fotkę to reszta ciekawskich nie będzie się wstydzić wrzucić swojej, żeby udowodnić że samu się nie opierdalają przed kompem z kubełkiem KFC. :p
O Jezusie! Ale, co to jest za temat ??
Taki zły temat, taki brzydki i wstrętny, a pewnie w niego jako pierwszy klikacie po wejściu na cohones. :D
Awatar dobrany specjalnie pod ten temat?@baju
Ten temat to był tez po części mój pomysł, dlatego daję sobie moralne prawo wypowiadać się w tej sprawie. ;) Jak widać "szalety..." były strzałem w dziesiątkę. Sam tu wpadam regularnie - komentowanie jest ponad moje siły - ale czytam i poprawiam sobie humor. :)
ja prdl,jezeli ta fota to nie fejk to jakiego trzeba miec jebca w glowie zeby zrobic sobie imitacje kostki na brzuchu(tak u mnie w okolicy tez sie uzywa tego okreslenia i nikt sie z tego nie smieje ;) ) Gosciu z tej fotki po miesiacu srednio intensywnych cwiczen plus dieta i to wcale nie jakas drakonska mialby to samo brak slow po prostu,to samo tyczy sie implantow np klaty<facepalm>Jedyne implanty jakie moge zrozumiec to cycki(oczywiscie u panienek :)) bo tu sie jednak nic nie da zrobic;)foty dzisiaj nie będzie. operacja się komplikuje. #pewneinfo