Syn, dąb i... ...DOM :)

Jebane gołębie. Chcę założyć siatkę przeciwko tym jebańcom, moja konkubina mówi, że będzie brzydko i odstrasza je czarami i magicznymi wywarami. W sumie to nawet skutecznie, ale prędzej czy później i tak obsrają.

Jako kompromis pomyślałem, żeby zamocować siatkę, ale taką rozsuwaną (mniej więcej jak firanki/zasłony), albo składaną (jakiś łamany stelaż?). Jedyne co znalazłem to coś takiego: https://www.siatkiprzesuwne.pl/ i tyle, nic więcej na rynku, google nie daje nic więcej, allegro nie daje nic. Aż dziwne, że jedna jedyna firma coś takiego robi. Ma ktoś może takie, albo podobne rozwiązanie?

Nie mam i znam kogoś kto też nie ma.

:mamed:

Próbowałeś takich odstraszaczy w kształcie kruka czy coś ?

Jebane gołębie. Chcę założyć siatkę przeciwko tym jebańcom, moja konkubina mówi, że będzie brzydko i odstrasza je czarami i magicznymi wywarami. W sumie to nawet skutecznie, ale prędzej czy później i tak obsrają.

Jako kompromis pomyślałem, żeby zamocować siatkę, ale taką rozsuwaną (mniej więcej jak firanki/zasłony), albo składaną (jakiś łamany stelaż?). Jedyne co znalazłem to coś takiego: https://www.siatkiprzesuwne.pl/ i tyle, nic więcej na rynku, google nie daje nic więcej, allegro nie daje nic. Aż dziwne, że jedna jedyna firma coś takiego robi. Ma ktoś może takie, albo podobne rozwiązanie?

giphy.gif

• Love
Reactions: Abe

Mordo, tej siatki prawie nie widać... Mam już trzy czy cztery lata i zero wkręt że mi to "zakrywa" widok, bo mózg się przyzwyczai i przestaje się ją widzieć. Ale jak chcesz to śmiało, fakt że dziwne ze jedna firma to robi, ale dobrze ze chociaż jedna... :robertmakeup:

• Like
Reactions: Abe

jesli o gołębie chodzi to myślę że @maras byłby pomocny, szkoda że się już nie udziela
:roberteyeblinking:

n-shaped airconditioner lub u-shaped airconditioner

nie wiem czy takie coś dostaniesz u nas na rynku, np Midea robi takie

z Castoramy masz takie coś ale bardziej pod kampery

Albo takie coś

Koledzy, pytanie ode mnie - typa, co to nie ma technicznego pojęcia w ogóle co i jak, a musi je nabyć bo nie wypierdoli kilku koła na fachowców.

Przy domu mam dwa ogródki + parę takich ala zaniedbanych trawników, tzn - trawy to tam ni chuja, bardziej chwastów się narobiło i się je tylko równo przycina, a tak po prawdzie, to większość z tych 'trawników' to tak naprawdę w chuj leżącego sobie piachu.

Na jednym z takich miejsc chciałem postawić fotel - kokon, no i stoi sobie, tylko z równowagą chujowo, bo to osiada wszystko, nierówno jest i niestabilnie. Pomyślałem, że przydałoby się to jakoś ogarnąć, nie wiem, zrobić jakąś wylewkę albo wyrównać to w inny sposób i zrobić tak, by było "okej".

Jakieś pomysły? Wrzucić zdjęcie żeby było wiadomo o co mi chodzi? Za chuj nie mam pojęcia co, czym i w jakiej kolejności zrobić.
Tutaj ciekawy patent ze spoiwem do kruszyw.

Na przykładzie ścieżki/chodnika, ale jak najbardziej proces możesz powtórzyć dla miejsca pod fotel.

n-shaped airconditioner lub u-shaped airconditioner

nie wiem czy takie coś dostaniesz u nas na rynku, np Midea robi takie

z Castoramy masz takie coś ale bardziej pod kampery

Albo takie coś

Cena troszkę zaporowa jak na takie rozwiązanie...

Back