Kiedyś zadałem mu pytanie co sie dzieje z ciałem kobiety ktora jest z rudym.... nadal czekam na odpowiedz:P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A chcesz?I co dalej zastanawiasz się nad produkcją kreta..
![]()
ja chceA chcesz?
hahaha rozumiem, nie dla psa kiełbasa
Pyszna sprawa. Na zdrowie! Mięso robi mięso.Jak kupilem1.5 kg słoniny wedzonej w przyprawach. Może nie chrupella ale wchodzi jak masło.
Właściwie słonina to sam tłuszcz, ale wędzona i w przyprawach to przecież złotoPyszna sprawa. Na zdrowie! Mięso robi mięso.
Zarłem przez 3 miesiace z ashwa i bez. Na uspokojenie , ale na mnie nie działało. To przestalemWłaściwie słonina to sam tłuszcz, ale wędzona i w przyprawach to przecież złoto
Przewijał się tu temat l-teaniny jako suplementu? @Roshi ty zawsze lubiłeś szukać i eksperymentować z różnymi "środkami". Testowałeś?
Nie. Od jakiegoś czasu spokójWłaściwie słonina to sam tłuszcz, ale wędzona i w przyprawach to przecież złoto
Przewijał się tu temat l-teaniny jako suplementu? @Roshi ty zawsze lubiłeś szukać i eksperymentować z różnymi "środkami". Testowałeś?
Selen posiadacie...?![]()

psylocybina?Żółwiu.. czego nie ma w warzywach, a jest w grzybach?
![]()