Anonymous
NoLife FC
Zacznij jeść jak człowiekChciałem krew oddać ostatnio i mi wyszła za niska hemoglobina. Lekarka powiedziała, że będzie niedobór żelaza. Jakies witaminy np te z oplimpu starcza czy dodatkowo sobie kupić jakieś żelazo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zacznij jeść jak człowiekChciałem krew oddać ostatnio i mi wyszła za niska hemoglobina. Lekarka powiedziała, że będzie niedobór żelaza. Jakies witaminy np te z oplimpu starcza czy dodatkowo sobie kupić jakieś żelazo?
Omega 3 na pewno. Z olimpu jest bardzo dobre, potas też z olimpu. Magnez do kąpieli najlepiej. Multi możesz dać np. Orange triad. Różeniec bardzo dobry, ale zależy czego po nim oczekujesz?
Zamiast różeńca - różaniec do łapy i dziesionę odmów, a nie jakieś chwasty łykaszOrange triad widzę droga zabawa. Jakby zmniejszyć zalecana dawkę do 4 dziennie zamiast tych 6 to by pasowało na 2 m-ce, przejdzie?. Stosować to dodatkowo do potasu i omega 3 czy ograniczyć się już wtedy tylko do OT?
Do kąpieli chlorek magnezu czy siarczan magnezu siedmiowodny w formie soli do kąpieli?
Co do rozenca. Rodzice mi kiedyś podarowali opakowanie -masz i bierz. Przeczytałem opis -no dobra, nie zaszkodzi przecież. Brak jakiś wielkich zmian zauwazalnych po przyjeciu 90tabl 1/dziennie.
Nie chce przekombinowac, żeby nie wyszło że łykam 10 tabl. dziennie. Coś o tych multi z olimpu: vita-min multiple sport lub Gold vita-min anti-ox super sport?
Zrób morfologie żeby wiedzieć na czym stoisz, pewnie będzie anemia w wyniku niedoboru żelaza. I, u wielu osób wcale nie wystarczy dobrze jeść (polecam wątróbkę drobiową te 3x w tygodniu zjeść na jeden posiłek) Do tego jakieś długo uwalniane żelazo w tabsach i będzie spokój na jakiś czas zapewne.Chciałem krew oddać ostatnio i mi wyszła za niska hemoglobina. Lekarka powiedziała, że będzie niedobór żelaza. Jakies witaminy np te z oplimpu starcza czy dodatkowo sobie kupić jakieś żelazo?
zacznij od 6 tab. pierwszy miesiac i potem zejdz na 3. Potas mozesz wyrzucic jak bedziesz bral. Rozeniec 2 razy po 250mg, jak masz ekstrakt. Jak zwykly korzen to 2x 1g. Multi z olimpu nie warto. Magnez chlorek.Orange triad widzę droga zabawa. Jakby zmniejszyć zalecana dawkę do 4 dziennie zamiast tych 6 to by pasowało na 2 m-ce, przejdzie?. Stosować to dodatkowo do potasu i omega 3 czy ograniczyć się już wtedy tylko do OT?
Do kąpieli chlorek magnezu czy siarczan magnezu siedmiowodny w formie soli do kąpieli?
Co do rozenca. Rodzice mi kiedyś podarowali opakowanie -masz i bierz. Przeczytałem opis -no dobra, nie zaszkodzi przecież. Brak jakiś wielkich zmian zauwazalnych po przyjeciu 90tabl 1/dziennie.
Nie chce przekombinowac, żeby nie wyszło że łykam 10 tabl. dziennie. Coś o tych multi z olimpu: vita-min multiple sport lub Gold vita-min anti-ox super sport?
Na tabsy z żelazem radzę uważać, bo źle na bebechy działająZrób morfologie żeby wiedzieć na czym stoisz, pewnie będzie anemia w wyniku niedoboru żelaza. I, u wielu osób wcale nie wystarczy dobrze jeść (polecam wątróbkę drobiową te 3x w tygodniu zjeść na jeden posiłek) Do tego jakieś długo uwalniane żelazo w tabsach i będzie spokój na jakiś czas zapewne.
Tobie wszystko źle na bebechy działa.Na tabsy z żelazem radzę uważać, bo źle na bebechy działają
No to, powodzeniaTobie wszystko źle na bebechy działa.
Nie jedz magnesów z lodówki.Na tabsy z żelazem radzę uważać, bo źle na bebechy działają
Pewnie trujące, dlategoObecnie dobre promo na bulkpowders. Idzie wytargrac kilo bialka po 35 zl z mnóstwem smakow i pakowane po 0.5. Kretka tez mega tania. Jak ktos chce to moge zarzucic dodatkowy kod na -25% od wyprzedazy.
Pewnie trujące, dlatego
Lepiej by było kupić skladniki oddzielnie i samemu dawkować.
A nie z supli?Z supli to słabo
BPC157, hgh, ldn+winstrol, ostaryna.A nie z supli?
Ciekawe czy wino by mi na okieć pomogłoBPC157, hgh, ldn+winstrol, ostaryna.
Przecież walisz codziennie :)Ciekawe czy wino by mi na okieć pomogło
Przecież walisz codziennie :)
Do supli dodałbym cissusZ supli to słabo. MSM, SAM-e,omega 3, kurkumina, jakieś witaminki możesz dać, np. orange triad, wit. e, c,
Zawsze i wszędzie nandrolony! ;)BPC157, hgh, ldn+winstrol, ostaryna.
W małych dawkach na RZS może pomoc.Zawsze i wszędzie nandrolony! ;)
Jak przeliczysz dawki to wyjdzie dużo taniej.Osobno to chyba w chuj hajsu wyjdzie.