Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gra pieniążkiemA jakie są sporty narodowe żydów?
Bieg za 100.A jakie są sporty narodowe żydów?
Żydżitsu?A jakie są sporty narodowe żydów?
gra w kości? w dwa ognie? Lubią też piłkę nożną, bo jest spalonyA jakie są sporty narodowe żydów?
Piłkę nożną oglądają tylko dla rzutu monetą.gra w kości? w dwa ognie? Lubią też piłkę nożną, bo jest spalony
wojownicy wykuwani w ogniuTrzeba dodać że przygotowania zawsze są na najwyższym poziomie, podobno obozy mają intensywne![]()

Chłopaki zawsze w gaziewojownicy wykuwani w ogniu
![]()

I atmosfera aż gęsta od nichChłopaki zawsze w gazie![]()

Żaden boczek by się nie ostał przy tym trolluAle laseczka
Przy takiej nie myślałbym o boczku z grilla![]()

Nic nie zrozumiałem, ale to chyba dobrze o mnie świadczy gdyż to chyba humor dla pedauf od fantasy
Ja również nie rozumiem. To musi mieć drugie dnoNic nie zrozumiałem, ale to chyba dobrze o mnie świadczy gdyż to chyba humor dla pedauf od fantasy
Jesteś zdrowy na umyśle i może nawet heteroJa również nie rozumiem. To musi mieć drugie dno
" i może nawet hetero" - nie pamiętam kiedy coś tak miłego było skierowane w moją skromną stronęJesteś zdrowy na umyśle i może nawet hetero

i może nawet hetero
Ja również nie rozumiem. To musi mieć drugie dno
A na miejscu okazuje się że klinika nastawiona na samice niemca

Mówiły, mówiły...

Jak to mawiał mój nauczyciel w technikum "Panowie, my tu gadu gadu, a panie nic ciepłego w ustach nie mają"