Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To powinno być w pogotowiu sercowym! ;)
Do wyważania jest WYWAŻARKA.
tudzież wyważarki w liczbie mnogiej.Moja siorka poleciała do USA ze szwagrem bo jej sie marzył Nowy York i Waszyngton. Jak wróciła to powiedziała tylko że wszędzie śmierdzi, pełno czarnuchów, i fajnie tylko wygląda w niektórych tych najpopularniejszych dla turystów miejscach a tak to zasrane, zarzygane i trzeba co chwila obracać się za siebie bo strach jak pełno ćpunów i asfaltów.
I to wszystko jeszcze w Ełku, przed wylotem z lotniska w Łodzi!powiedziała tylko że wszędzie śmierdzi, pełno czarnuchów, i fajnie tylko wygląda w niektórych tych najpopularniejszych dla turystów miejscach a tak to zasrane, zarzygane i trzeba co chwila obracać się za siebie bo strach jak pełno ćpunów i asfaltów.
Aż się wzruszyłem, moja krew.
I to wszystko jeszcze w Ełku, przed wylotem z lotniska w Łodzi!
Mogła choć raz wyjść z domu.Moja siorka poleciała do USA ze szwagrem bo jej sie marzył Nowy York i Waszyngton. Jak wróciła to powiedziała tylko że wszędzie śmierdzi, pełno czarnuchów, i fajnie tylko wygląda w niektórych tych najpopularniejszych dla turystów miejscach a tak to zasrane, zarzygane i trzeba co chwila obracać się za siebie bo strach jak pełno ćpunów i asfaltów.
Aż się wzruszyłem, moja krew.
prawdziwe oblicze ‚3ej zbrojnej/patologicznej ręki Łodzi’ ukazał nam mister @WrestlerekOd Ełku to proszę się odpierdzielić, wiem, że Marek Bujło Wam wszystkim obrzydził to miasto, ale to naprawdę ładnie położona miejscówka, która w sumie w ostatnich latach mocno się rozwinęła.
Coś Ci się pojebało, bo ja nie z Łodzi i brzydzę się tym miastemprawdziwe oblicze ‚3ej zbrojnej/patologicznej ręki Łodzi’ ukazał nam mister @Wrestlerek

Coś Ci się pojebało, bo ja nie z Łodzi i brzydzę się tym miastem![]()