Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No u mnie to samoOstatnio babka z kablówki dzwoni, że kończy się umowa i proponuje mu zajebisty deal: ze 109 na 145 zł.
Złożyłem wypowiedzenie w biurze, kilka dni później zadzwonił chłop i powiększył mi neta z 300 na 600 i zbiłem do 85 zł.![]()
Abonament i internet domowy w tmobile po 2 latach dają mi ofertę drożej o 30 zł na miesiąc. Złożyłem wypowiedzenie i dzień przed gość dzwonił z nagle lepszą ofertą. Poszedłem do Orange i jestem zadowolony.Jak będziesz potrzebował zasięgu to zatęsknisz za ‚niemcami’ ;)No u mnie to samoAbonament i internet domowy w tmobile po 2 latach dają mi ofertę drożej o 30 zł na miesiąc. Złożyłem wypowiedzenie i dzień przed gość dzwonił z nagle lepszą ofertą. Poszedłem do Orange i jestem zadowolony.
W tmobile wcale lepiej nie jest.Jak będziesz potrzebował zasięgu to zatęsknisz za ‚niemcami’ ;)
Kto?Jaki to był dzban![]()
ŻELAZNATRĄBA, a kto inny?Kto?
Zatem nie rozumiem czemu piszesz ,,był"ŻELAZNATRĄBA, a kto inny?
Edit: Dopiero teraz się skapnąłem, że to w sygnaturce, a nie w oddzielnym komentarzu było

Trochę pudru i leci tu znów

Jutro może też jeszcze wyśle w którymś temacie, ale @BogdanJanusz na pewno się w tym tygodniu o tym nie dowie
Bo to kawał szona jest