Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najlepsze kupony są w Credi Agricole, te do empiku po 20 zł, można sobie takie kupony wbić na konto i kumulować środki w portfelu, środki mają rok ważności.

Nie mam tam konta, ale faktycznie spoko to wygląda.Najlepsze kupony są w Credi Agricole, te do empiku po 20 zł, można sobie takie kupony wbić na konto i kumulować środki w portfelu, środki mają rok ważności.
Już mi tak 2 darmowe stówki do wydania wpadły
![]()
W aplikacji bankowej jest coś takiego jak klub korzyści, wpadają tam zniżki i kupony do różnych sklepów czy bilety do kinaNie mam tam konta, ale faktycznie spoko to wygląda.
Znalazłem w santander, ale same chujstwo jestW aplikacji bankowej jest coś takiego jak klub korzyści, wpadają tam zniżki i kupony do różnych sklepów czy bilety do kina
Może kiedyś się coś natrafi ciekawego.Większość Brytyjek sama ma "boczki" lub świńskie sadło na bebzoniu

Skoro tak piszesz to nie pozostaje jak zaufaćWiększość Brytyjek sama ma "boczki" lub świńskie sadło na bebzoniu![]()

Większość Brytyjek sama ma "boczki" lub świńskie sadło na bebzoniu![]()
Aż mi się przypomniał odcinek śmierci na 1000 sposobów gdzie chłop miał fetysz grubych bab i jedna taka zapora przeciwpowodziowa zasnęła na nim i go udusiłaSkoro tak piszesz to nie pozostaje jak zaufać
![]()

Zawsze oglądałem to gówno po wstrzyknięciu sobie marihuany.śmierci na 1000 sposobów

Komentarze tam to czasami było złoto jak w tym odcinku gdzie gościu ruchał trupy a lektor na to że nadział sztywniaczke na swojego sztywniakaZawsze oglądałem to gówno po wstrzyknięciu sobie marihuany.![]()

Widzę, że kolega koneser. A kojarzysz może ten program? Musiałbym sobie odświeżyć, ale pamiętam, że kiedyś śmieszyło w chuj.Komentarze tam to czasami było złoto jak w tym odcinku gdzie gościu ruchał trupy a lektor na to że nadział sztywniaczke na swojego sztywniaka![]()
Nie kojarze ale z opisu wygląda obiecującoWidzę, że kolega koneser. A kojarzysz może ten program? Musiałbym sobie odświeżyć, ale pamiętam, że kiedyś śmieszyło w chuj.
View attachment 136623
Brainiac zajebisty program. Kiedyś był na Discovery chyba że 20 lat temu.Widzę, że kolega koneser. A kojarzysz może ten program? Musiałbym sobie odświeżyć, ale pamiętam, że kiedyś śmieszyło w chuj.
View attachment 136623

Chyba sobie wieczorem odpalę.Brainiac zajebisty program. Kiedyś był na Discovery chyba że 20 lat temu.
Teraz możesz zobaczyć niektóre sezony na Youtubie i na Prime video.

Ale żeś przypomniałAż mi się przypomniał odcinek śmierci na 1000 sposobów gdzie chłop miał fetysz grubych bab i jedna taka zapora przeciwpowodziowa zasnęła na nim i go udusiła![]()
. W tym samym odcinku jeden gość zginął od ognistego pierduI tak najlepsze jest jak gościu chciał wyruchać szopa Pracza a ten mu odgryzł naganiacza i się wykrwawiłAle żeś przypomniał. W tym samym odcinku jeden gość zginął od ognistego pierdu

I tak najlepsze jest jak gościu chciał wyruchać szopa Pracza a ten mu odgryzł naganiacza i się wykrwawił![]()