VitoC
UFC Featherweight
A co, idziesz pierwszy?Jak będzie się wieszał, to weź moją linę![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A co, idziesz pierwszy?Jak będzie się wieszał, to weź moją linę![]()

A co, idziesz pierwszy?
![]()
Idzie się znudzić po kilku minutach.Znudzisz się przez całe kolejne życie... W dodatku za karę będzie chujowiej, niż terazIdzie się znudzić po kilku minutach.

To ty nam musisz wyjaśnić, @manfred004 opowiadał, że na przerwie ten w fioletowych pytał o niejakiego @GroszMCWłosy na fioletowo? Na warsztacie? To z czego te warsztaty? Z pedałowania?
![]()

Ja muszę wyjaśnić bo @manfred004 opowiadał tobie… chwila, chwila…To ty nam musisz wyjaśnić, @manfred004 opowiadał, że na przerwie ten w fioletowych pytał o niejakiego @GroszMC
![]()

Tak się tego nie da połączyć towarzyszu Grosz.Ja muszę wyjaśnić bo @manfred004 opowiadał tobie… chwila, chwila…
Przyznaj się, to ty masz te kolorowe włosy!
Szacun za coming out![]()
Z tym ze zdjęcia w spoilerze? Oby nigdy, jakaś kanalia i degenaturat jeden!Tak się tego nie da połączyć towarzyszu Grosz.
To kiedy się z tym w fioletowych widzicie?
Tak się robi interesy

Otfusz, to ja

Dzień dobry czy jest gruby? Znaczy, ej Seba jak gruby ma na imie?Otfusz, to ja![]()
Dzien dobry jest Marek?Dzień dobry czy jest gruby? Znaczy, ej Seba jak gruby ma na imie?