Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
oglądam tylko lesby

Pedzian ogląda tylko gejowskie w myśl tego że nie ma nic bardziej męskiego niż seks dwóch facetów i to czyni z niego samca alfaoglądam tylko lesby
![]()

jest tak bardzo męski, że zrobiło go 2 facetów?Pedzian ogląda tylko gejowskie w myśl tego że nie ma nic bardziej męskiego niż seks dwóch facetów i to czyni z niego samca alfa![]()

pod tym kurwa eye center były dobre komentarze na fejsie, nie wiem czy nadal są (nie mam konta)Jest ich więcej
View attachment 133298

@oKurwaMojeOkokurwa eye center

Ale nadal bawiDawno nie było.
Chyba z dawna dni.

Amen. Ja nawet posunął bym się o krok dalej: Jeśli żart jest za dobry na umieszczenie go w "Skórze" to dopiero wtedy należy go zamieścić w "Sucharach".Do nikogo kokretnego. A może do kilku konkretnych osób:
Jeżeli jakiś żart jest słaby na "Skórę", to nie oznacza, że powinieneś go zamieścić w "Sucharach". To prawdopodobnie oznacza, że nie powinieneś zamieszczać go NIGDZIE.
Do nikogo kokretnego. A może do kilku konkretnych osób:
Jeżeli jakiś żart jest słaby na "Skórę", to nie oznacza, że powinieneś go zamieścić w "Sucharach". To prawdopodobnie oznacza, że nie powinieneś zamieszczać go NIGDZIE.
Dawno nie było.
Chyba z dawna dni.

Nie będziesz nam mówił jak mamy żyć!!
![]()
Hej Mordo! Co jest pite?Wy, elgiebeciarze żartu, z każdej świątyni potraficie zrobić stodołę!
Przyjmij Billa do swojego serca albo zasmakuj jego parówy w swoich ustach i giń!!!!

Hej Mordo! Co jest pite?![]()
Wy, elgiebeciarze żartu, z każdej świątyni potraficie zrobić stodołę!
Przyjmij Billa do swojego serca albo zasmakuj jego parówy w swoich ustach i giń!!!!