Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Krótszy pasek i osłona od dużej kątówki zrobiłyby robotę.
Widzę kolega z doświadczeniem, dzieci pewnie chodziły jak w zegarkuKrótszy pasek i osłona od dużej kątówki zrobiłyby robotę.

Co z Ciebie za mechanik jak używasz osłony do kątówki?Krótszy pasek i osłona od dużej kątówki zrobiłyby robotę.

I dzieci i żona.Widzę kolega z doświadczeniem, dzieci pewnie chodziły jak w zegarku![]()

Żywy i w jednym kawałku.Co z Ciebie za mechanik jak używasz osłony do kątówki?![]()
Zawsze zawsze?Żywy i w jednym kawałku.

Ja tam rozumiem, ale serio, nie widziałem jeszcze mechanika używającego osłony, a kiliu znam.Żywy i w jednym kawałku.

Proste.Największy skam w historii Osłona do kątówki no i jeszcze trzeba dodać okulary. Dwa razy zdarzyło mi się że opiłek wpierniczyk mi się w oko i w obu przypadkach miałem jakieś ochronę okulary. A nigdy nic mi się nie wbiło bez nich.
Przypadek chyba nie sądzę
A to te uniwersalne są, jeszcze do kucia i spawania

Nie zapominaj o koszeniu trawy i różnych i mych haszczyA to te uniwersalne są, jeszcze do kucia i spawania![]()
Mordo, zarost na jajkach można ogolić, nie musisz mieć haszczy w majtkachNie zapominaj o koszeniu trawy i różnych i mych haszczy

Może trzeba było je założyćw obu przypadkach miałem jakieś ochronę okulary