VitoC
UFC Featherweight
O to to, tego typu człowiek to był jak chodzi o posturę...a u mojego dziadka ostatnie 7 hektarów zaorałoby się same, widząc co stało się z poprzednimi ;)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O to to, tego typu człowiek to był jak chodzi o posturę...a u mojego dziadka ostatnie 7 hektarów zaorałoby się same, widząc co stało się z poprzednimi ;)

Mój dziadek 7 hektarów to orał babcią....a u mojego dziadka ostatnie 7 hektarów zaorałoby się same, widząc co stało się z poprzednimi ;)
mój dziadek był potężnym chłopiskiem, myślę że 7 takich to on po śniadaniu robił na lekko, po obiedzie kolejnych 7 i po kolacji następnych 7 czekało w kolejce do zaorania
![]()
...a u mojego dziadka ostatnie 7 hektarów zaorałoby się same, widząc co stało się z poprzednimi ;)
wyglądają jak pyry w tytce
Oraz upojenia alkoholowego i stan kaca.
Jeszcze przedzawałowyOraz upojenia alkoholowego i stan kaca.
I odurzenia po narkotykachJeszcze przedzawałowy

Jeszcze przedzawałowy
A jakby je wszystkie zjednoczyć?I odurzenia po narkotykach![]()

Jeszcze przedzawałowy
I cyk, za chwilę uzbiera się 50 stanów i będzie można się pochwalić na insta czy taki tokuI odurzenia po narkotykach![]()

no, tam boli bardzoKoleżanka mnie pytała czy robienie tatuażu boli. Ja na to, że zależy gdzie. Na to ona: A w Krakowie?

To się nazywa 51 stan.I odurzenia po narkotykach![]()