Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak, jestem, a o co chodzi?

Ale bym...
... se kurwa pograł w kafejce z ziomkami w Medal of Honor![]()
U mnie akurat HoMM3 na kwadracieAle bym...
... se kurwa pograł w kafejce z ziomkami w Medal of Honor![]()
najsmutniejsze że cała tamta ekipa nadal jest gotowa... tylko kurwa grafik nie pozwala 
U mnie akurat HoMM3 na kwadracienajsmutniejsze że cała tamta ekipa nadal jest gotowa... tylko kurwa grafik nie pozwala
![]()
Wszyscy na tej samej zmianie czy ki huu??U mnie akurat HoMM3 na kwadracienajsmutniejsze że cała tamta ekipa nadal jest gotowa... tylko kurwa grafik nie pozwala
![]()
Zawsze komuś coś gdzieś wypada, więc całą ekpią nie da radyWszyscy na tej samej zmianie czy ki huu??
kurwa ale zazdroTo ja się pochwalę, że mam dwóch przyjaciół, jeszcze od czasów gimnazjum, z którymi tak średnio jeden weekend w miesiącu zjeżdżamy się na lana, żeby w coś ponapierdalać (i spizgać się jak szmaty xd) i zawsze kończymy na herosikach![]()

Słyszałem, że ostatnio popularne są loki i pasemka.
I koraliki we włosachSłyszałem, że ostatnio popularne są loki i pasemka.

Taka ciekawostkaI koraliki we włosach
![]()

Digidongi" to slangowe określenie na zaschnięte resztki kału przyklejone do włosów w okolicach odbytu. Innymi słowy, to potoczna nazwa na fragmenty kału, które nie zostały dokładnie usunięte podczas higieny osobistej.
Słowo "digidongi" jest używane zamiennie z innymi określeniami, takimi jak "żopniaki" czy "gringle", wszystkie odnoszące się do tego samego zjawiska.
Taka ciekawostka
Te koraliki mają swoją nazwe
Czego ta młodzież nie wymyśli![]()
O bizony na łańcuchach

Przecież to bobry są.Taka ciekawostka
Może być ciekawa historia… jak znalazłeś to info?Taka ciekawostka
Taka ciekawostka
Przecież to bobry są.
Przecie to grągle, kokołaje ewentualnie karamble. Zbiorczo określane jako: ”pozostałości kupy na włosach z dupy.”
To zależy jaki lubisz sernikO czym Wy pierdolicie, przecież na to się mówi rodzynki
Jeden mądry. Tylko u mnie bez zdrobnienia, rodzynyO czym Wy pierdolicie, przecież na to się mówi rodzynki
Bo większe? Sułtańskie?Jeden mądry. Tylko u mnie bez zdrobnienia, rodzyny