Tez o tym pomyslalem i pewnie zbalamuci jakas kolejna jebnieta milosniczke "chcialabym.miec malego mulatka, sa takie sliczne". GrrrrrrMały Bambo już zaraz szkołę kończy
Dla takich idiotek powinien byc osobny krag w piekle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tez o tym pomyslalem i pewnie zbalamuci jakas kolejna jebnieta milosniczke "chcialabym.miec malego mulatka, sa takie sliczne". GrrrrrrMały Bambo już zaraz szkołę kończy
Jak widzę u kogoś tego typu naklejki na aucie to od razu wiadomo z kim mamy do czynienia

Mały Bambo już zaraz szkołę kończy
Na zewnątrz alfa, w środku beta.Jak widzę u kogoś tego typu naklejki na aucie to od razu wiadomo z kim mamy do czynienia

Ojciec kolegi na popijawie powiedział, że jego brat ma córkę co się w DE czy UK puściła z murzynem, skwitował to krótko,Tez o tym pomyslalem i pewnie zbalamuci jakas kolejna jebnieta milosniczke "chcialabym.miec malego mulatka, sa takie sliczne". Grrrrrr
Dla takich idiotek powinien byc osobny krag w piekle.
Jak widzę u kogoś tego typu naklejki na aucie to od razu wiadomo z kim mamy do czynienia
Na zewnątrz alfa, w środku beta.

Wypraszam sobieGolfiarze …
![]()
Pracowałem kiedyś z Murzynem… powiedział mi ze małe czarne dzieci są najbrzydsze! Z kultury nie zaprzeczyłem ;)Ojciec kolegi na popijawie powiedział, że jego brat ma córkę co się w DE czy UK puściła z murzynem, skwitował to krótko,
nic gorszego nie może człowieka spotkać...
Fakt, też wspólczuje murzynowiOjciec kolegi na popijawie powiedział, że jego brat ma córkę co się w DE czy UK puściła z murzynem, skwitował to krótko,
nic gorszego nie może człowieka spotkać...

Ale to wieksza prawda. Umrzesz ze straponem w dupie. Pozdrawiam hehe
uderz w alfę a beciak się odezwie.

bambus coś kupuje?III czy IV?
Spoko mordo, kiedyś kupisz prawdziwy samochód
![]()

Ukradłbym sobie alfę, ale nie umiem jeździć lawetą.III czy IV?
Spoko mordo, kiedyś kupisz prawdziwy samochód
![]()

Co najwyżej na parkingu albo placu przed warsztatem. Ciężko namierzyć jeżdżąca na ulicy.uderz w alfę a beciak się odezwie.
![]()
Fszystkie
nawet bym w akcje takiej firmy zainwestował

Zainwestował we własnej osobie? ;)nawet bym w akcje takiej firmy zainwestował
![]()