szplin
Vale Tudo Open
U mojej byłej w robocie był koleś, który chyba przysnął, bo odjebał coś takiego na rondzie kilkaset metrów od domu. Rehabilitacja trwała z rok i już zawsze będzie mógł parkować na niebieskim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U mojej byłej w robocie był koleś, który chyba przysnął, bo odjebał coś takiego na rondzie kilkaset metrów od domu. Rehabilitacja trwała z rok i już zawsze będzie mógł parkować na niebieskim
U mnie w okolicy pare lat temu dwoch smarkaczy zajebalo auto ojcu i postanowili nie zwalniać przed mostem... przelecieli dobre 20m i wbili sie w @Drzewo,U mojej byłej w robocie był koleś, który chyba przysnął, bo odjebał coś takiego na rondzie kilkaset metrów od domu. Rehabilitacja trwała z rok i już zawsze będzie mógł parkować na niebieskim
Turecki Arystoteles tylko drugi
tym gównem to se można kontrolowac, akurat... albo napierdala jak pojebane albo leci stróżka, nigdy tyle ile chcesz

Dziadek by leżał, był bity i by płakałAle by leciały KO, jednostrzałowce
![]()

Tylko zdrowy rozsądek jest w stanie przeżyć takie starcieNic dziwnego, nikt nie jest w stanie przeżyć starcia z @Drzewo![]()
Tylko zdrowy rozsądek jest w stanie przeżyć takie starcie