VitoC
UFC Featherweight
Kolego a polskie rege? Nie mów że masz wyżej w hierarchii... Albo w topce na playliścieTrzeba przyznać uczciwie, że nie ma na świecie bardziej chujowej rzeczy niż ten polski rock![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolego a polskie rege? Nie mów że masz wyżej w hierarchii... Albo w topce na playliścieTrzeba przyznać uczciwie, że nie ma na świecie bardziej chujowej rzeczy niż ten polski rock![]()

Są jescze polskie rapsy z obecnych czasów-zacięta walka o pudłoKolego a polskie rege? Nie mów że masz wyżej w hierarchii... Albo w topce na playliście
![]()
Nie no polskie rege to osobna kategoria spierdolenia.. a dzisiejszy "raps" to koło rapu nie stał nawet, takie chuj wie co na autotune grane, popowe gówno z debilami na wokalu.Są jescze polskie rapsy z obecnych czasów-zacięta walka o pudło
Tak naprawdę to chciałem wrzucić jakieś "skandaliczne" hasło żeby kogoś oburzyć, ale nie spodziewałem się, że większość, o ile nie wszyscy, są w tym temacie zgodniKolego a polskie rege? Nie mów że masz wyżej w hierarchii... Albo w topce na playliście
![]()

Polski rapTrzeba przyznać uczciwie, że nie ma na świecie bardziej chujowej rzeczy niż ten polski rock![]()
Zapomniałes o polskich rapsach.Trzeba przyznać uczciwie, że nie ma na świecie bardziej chujowej rzeczy niż ten polski rock![]()

Bo Gdyby....GROSIK BĘDĘ WINNA
Polski rap
No wiem ale to był taki dylemat, że aż się spociłem. To było jak jaki Wybór ZofiiZapomniałes o polskich rapsach.![]()
Po szklanie i na rusztowanieGROSIK BĘDĘ WINNA
Po szklanie i na rusztowanie
Rap to się skonczył ok 2005 roku a polski to jak dla mnie w ogóle nie zaczął. Słucham tego prawie od początku lat 90 a teraz już tylko stare płyty.Nie no polskie rege to osobna kategoria spierdolenia.. a dzisiejszy "raps" to koło rapu nie stał nawet, takie chuj wie co na autotune grane, popowe gówno z debilami na wokalu.
Jedno z lepszych.
NIE PRZEZ RĘKĘ !
Jeszcze czasem coś fajnego wlatuje. Tylko trzeba babrać się w szambieRap to się skonczył ok 2005 roku a polski to jak dla mnie w ogóle nie zaczął. Słucham tego prawie od początku lat 90 a teraz już tylko stare płyty.
Tego już się nie odkręci