Gaara
UFC Heavyweight
Tyle to się codziennie spóźniam. Dzisiaj 45 minut

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tyle to się codziennie spóźniam. Dzisiaj 45 minut

To o której najpóźniej wychodzisz z chaty?Tyle to się codziennie spóźniam. Dzisiaj 45 minut![]()

Jak się spóźniam? 6:45, a przejechać muszę 45 kilometrówTo o której najpóźniej wychodzisz z chaty?![]()
Ja również mam elastyczny czas pracy. Mam na 6, jestem przeważnie przed 7. Z nocek schodzę średnio pół godziny przed czasem a z popołudnia zdarzyło się zjebac nawet 3 godziny wcześniej. Oczywiście robota zrobiona a godzinki wpisane prawilnie czyli tak jak być powinno, 8 godz. dziennieTyle to się codziennie spóźniam. Dzisiaj 45 minut![]()

A nie scaterpillar?Jakiej marki buty noszą ludzie w sanoku?
nju balas![]()
Mnie Wiatrowski po fasolówce i grochówce odwiedza

Nie odwiedza tylko opuszcza, przywołuję kolegę do porządku.Mnie Wiatrowski po fasolówce i grochówce odwiedza![]()

Bo ciocia wpada raz na rok
co chłop musiał mieć przypał jak to wypłyneło
ciocia przyjechała i zlała mu dupskoco chłop musiał mieć przypał jak to wypłyneło
JAKI PRZYPAŁ GOŚCIU TO DUMNE I PRAWIDŁOWE ZACHOWANIE KAŻDEGO MĘŻCZYZNYco chłop musiał mieć przypał jak to wypłyneło
Jak puszczają tysięczny raz Predatora, to zawsze oglądamTo Polsat że powtórki tylko lecą???
![]()