Starvin' Marvin
Maximum FC Lightweight
Musiało jej dobrze z ryja dawać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo u niego znikała tylko lokomotywa albo samolot. A tu masz do schowania całą planetęCopperfield tak nie umiał
w tym roku jeszcze a chyba w zeszłym też jeszcze nie było, przecie to stare jak internet
Za to w tym już jestw tym roku jeszcze a chyba w zeszłym też jeszcze nie było, przecie to stare jak internet
Za to w tym już jest
Nieprawda, bo jestem starszy niż internet, a widziałem dopiero teraz...w tym roku jeszcze a chyba w zeszłym też jeszcze nie było, przecie to stare jak internet
Ja tam widzę jednego cesarza sportów walki i dwóch podrabiańców, co uciekli do stanów przed wyzwaniami. Zamiast zostać, jak patrioci walczyć w w Polsce, z Polakami, Litwinami Czechami, Węgrami itd.k1 kick boxink
View attachment 93396
A na tym zdjęciu profilowym... dwóch bardzo dobrych sportowców i jeden antytalent sportowy... chyba nie do motywacji
Tymi cepami sierpowymi prawie sam siebie znokautowałMiszcz wku poprawczaka a teraz kryminału
Tak właśnie pomyślałem gdy filmik się zaczynał, że pewnie kolo sam się jebnieTymi cepami sierpowymi prawie sam siebie znokautował