Matszo92
Lazy Motherfucker
Ja czekam na premierę 23Aaaa rozumiem ja jutro będę grał w 18 część ostatnią
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja czekam na premierę 23Aaaa rozumiem ja jutro będę grał w 18 część ostatnią
od kiedy czekasza na premierę ?Ja czekam na premierę 23
Wczoraj ostatnio grałem, ale poległem w walce z Francją i robię tydzień przerwy. Trzeba inne gierki ograc w tym czasie.od kiedy czekasza na premierę ?
Ktoś Ci pomógł czy sam coś źle zrobiłeś , że tak długo czekasz na premierę ?
A już mi się przypomniało jak grałeś. Ale stary muszę Ci powiedzieć ,że wynik był NA 100% DO PRZEWIDZENIA chyba wiedziałeś , że polegniesz.Wczoraj ostatnio grałem, ale poległem w walce z Francją i robię tydzień przerwy. Trzeba inne gierki ograc w tym czasie.
A mówią że kto gra grubo wygrać musi..mA już mi się przypomniało jak grałeś. Ale stary muszę Ci powiedzieć ,że wynik był NA 100% DO PRZEWIDZENIA chyba wiedziałeś , że polegniesz.
Ja przegrałem albo na uspokojenia albo ten nowe gry Raksz i spółka + PES piszą raporty wyssane z palca by poblokować gry na PC Comodore 64
A już mi się przypomniało jak grałeś. Ale stary muszę Ci powiedzieć ,że wynik był NA 100% DO PRZEWIDZENIA chyba wiedziałeś , że polegniesz.
Ja przegrałem albo na uspokojenia albo ten nowe gry Raksz i spółka + PES piszą raporty wyssane z palca by poblokować gry na PC Comodore 64

bardzo dobre

1 grudnia premiera czy cos sie zmienilo?pojawiła się lista gier na psx classic.
mgs, jumpin flash, rayman oraz gta
- Battle Arena Toshinden
- Cool Boarders 2
- Destruction Derby
- Final Fantasy VII
- Grand Theft Auto
- Intelligent Qube
- Jumping Flash!
- Metal Gear Solid
- Mr. Driller
- Oddworld: Abe’s Oddysee
- Rayman
- Resident Evil Director’s Cut
- Revelations: Persona
- Ridge Racer Type 4
- Super Puzzle Fighter II Turbo
- Syphon Filter
- Tekken 3
- Tom Clancy’s Rainbow Six
- Twisted Metal
- Wild Arms.
chyba tak, nie słyszałem nic o zmianie daty.1 grudnia premiera czy cos sie zmienilo?
kupujesz tego pleja?chyba tak, nie słyszałem nic o zmianie daty.
raczej tak, ale nie na premierę, muszę najpierw rdr2 przejść, w listopadzie ma też yakuza kiwami w plusie się pojawić, więc mam w co grać przez kolejne przynajmniej cztery miechy.kupujesz tego pleja?
Woow, kiedyś to było...Destruction Derby
...kurła.Woow, kiedyś to było...
@lugasek przeszedles juz nowego larrego?
jest jakis poradnik do tego? cos chujowo mi idzie...
czego nie wiesz?jest jakis poradnik do tego? cos chujowo mi idzie...
wszystkiegoczego nie wiesz?

wszystkiego![]()
znalazlem to pare dni temu, nie bede ogladal jak ktos gra...

kupil już sobie ktos małego pleja?
co to jest 500? psi chujPięć stów za darmowy emulator i 20 gier w plastikowym pudełku to trochę drogo.