MysticBęben
UFC Featherweight
A to pamiętacie?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Przecież to chwila jest.niestety trzeba pobrać aplikacje origin(z tego co widze cos jak steam) i miec konto EA
Hej, kolego! Nowy? Chyba Cię tu jeszcze nie widziałem.
A to pamiętacie?

Pamiętam jak grałem w 1. Czuję się, jakby to było wczorajDziś mija 10 lat od premiery Gothic'a 3, w tym dniu umarł prawdziwy Gothic.

Fanom powinno się spodobać:

Grał ktoś z Was w to:
![]()
![]()
System walki i klimat były zajebiste!
Każdą postacią przeszedłem tą grę ze 2-3 razy, nie ma chyba żadnej kryjówki czy sekretnego przejścia którego bym nie odkrył.

Nie znam, co to za gra? Wygląda ciekawie.
Przypomniało mi się pojebane:
Oraz kozacki Invictus, oparty na greckich mitach.
![]()
Jak na grę z 2000 roku muzyka wręcz genialna - nie mogę jednak jej znaleźć. Co śmieszniejsze, około miesiąc temu ponownie zainstalowałem sobie tę grę, jednak chyba przez to, że płyta jest mocno porysowana, to mi wyłącza co kilka minut![]()
Ja za czasów PSX'a byłem gówniorzem, ale jednak orałem ładnie w Medievila. Najlepsza gra ever na szaraka, nawet teraz daje dużo frajdy i ma zajebisty klimacior.Takie coś mi się przypomniało (może już ktoś wrzucał, ale nie przypominam sobie). Niestety za czasów PSX gra była dla mnie za trudna, później jakoś nie było okazji.
A to pamiętacie?
Panowie nie wierze ze w to nie graliscie:
View attachment 4481
Dokladnie dwojka to bylo cos. Most nad rzeka Kwai tez chyba w dwojce byl;)Grałem jak świr - jedynka, dodatek i dwójka. Trójkę też przeszedłem, ale zabili serię tą częścią..
Dwójka była dla mnie najbardziej miodna, graficznie dopracowana, zajebiste plansze, klimatyczne misję (jak ta na wyspie z robitkiem czy posagiem Buddy). Dwójkę przeszedłem kilka razy, nawet wymaksowałem z wszystkimi bonusami.
Dokladnie dwojka to bylo cos. Most nad rzeka Kwai tez chyba w dwojce byl;)

Bez kodow trzeba bylo pokombinowac;)Tak, to też była zajebista misja, można było ją rozwiązać na kilka sposobów, np. przejechać przez rzekę na słoniu :) To była gra na długie wieczory, nie robio już takich gier![]()
Grałem i to z pirackim tłumaczeniem, które było zajebiste :DPanowie nie wierze ze w to nie graliscie:
View attachment 4481
Zielony beret byl najlepszy :D Z takich postaci tez wymiatal Jarek Owicz z Gorky 17.Grałem i to z pirackim tłumaczeniem, które było zajebiste :D
"A was co? Popierdoliło!?"
Kto miał tę wersję ten wie o co chodzi...
Dokladnie, pamietam to bylo zajebiste:)Grałem i to z pirackim tłumaczeniem, które było zajebiste :D
"A was co? Popierdoliło!?"
Kto miał tę wersję ten wie o co chodzi...
Zielony beret byl najlepszy :D Z takich postaci tez wymiatal Jarek Owicz z Gorky 17.
Na Comodorcu miałem to jeszcze z pikselową grafiką :)Ja ostatnio to mecze, dawno dawno temu mieszalem w to na amidze
![]()
![]()
![]()
![]()
ano, tez na comadorcu to mialem a teraz na komrze w to mieszam, zajebista gierka, stara ale jaraNa Comodorcu miałem to jeszcze z pikselową grafiką :)
jest na sklepie androidowym?a teraz na komrze w to mieszam
jest, ale wersja z 1 plansza jest za free ,za reszte trzeba placic,po pracy dam ci linka ze wszystkimi planszamijest na sklepie androidowym?