Sport

tak, wchodzi zaraz po tym meczu.

zepsul tego smecza Del Potro 'koncertowo', eh. :C

z drugiej strony swietna walka Djoko, dobiega do wszystkiego. (JAK RADWANSKA!)

tiebreak zawsze do dwoch przewaga, ogolnie do 7 wygranych.

jak wielu ludzi teraz zainteresowalo sie tenisem, kilka razy w ostatnich dniach tlumaczylem punktacje punkty/gem/set, dooobrze! :D

Mega widowisko ! Jedno z lepszych jakie oglądałem w ostatnich latach ! Po takiej grze obaj zasługują na finał.

Del Potro !!!:-)

Chapeau ba Panowie :-)

Dla mnie ten mecz może trwać do jutra!

Nie mam nic przeciwko :-)

Isner vs Mahut Wimbledon 2010r

isner-mahut-wimbledon10a-crop-650x440.jpg

Ja tam nie wiem o co w tym tenisie chodzi.... nie jestem "modny" ;/

Ktoś ma może konto premim na weeb.tv i pożyczy na mecz Janowicza? Bo wykupiłem premium ale nie dostałem kodu...

Ktoś ma może konto premim na weeb.tv i pożyczy na mecz Janowicza? Bo wykupiłem premium ale nie dostałem kodu...

Przez sms dostajesz od razu kod. Jesli przelew to min 5h trzeba czekać

Pożyczyłbym ale skończyło mi się premium. Nagrywałem dzisiaj rano Countdown UFC 162 na limicie i udało się, że nie wskoczyło "zakup premium" :-) Wieczorami bez doładowania nie oglądniesz

Tak, przełamanie! Nieziemski tenis, najlepszy mecz jaki widziałem. Czapki z głów dla obu graczy!

http://weeb.tv/premium/mypaid&currency=PLN&days=SMS

Miłego oglądania :-)

1dzień/3,69zł

__________________________________________________________________________________________________

Kapitalny mecz ! Mistrzostwo Świata co dzisiaj pokazali Djokovic i Del Potro :-)

Djokovic to jest maszyna. Argentyńczyk pokazał dzisiaj fenomenalna wole walki. Mógł przegrać w 4 setach ale podniósł się i pokazał charakter. Serb dla mnie jest murowanym faworytem do zwycięstwa.

7:5 4:6 7:6 7:6 6:3

Świetnie się zaczęło. Trochę bałem się tego tie-breaka bo wydawało mi się, że Murray jest bardziej stabilny przy swoim serwisie niż Janowicz. Ale brawo za świetny tie-break.

Back