Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To było pewne już przed meczem, że będzie solidny wpierdol. Takie są efekty awansu do grupy wyżejPodobno potężne smary od Portugalii w rugby?![]()

DAZN wchodzi z ofertą NFL do Polski.
To było pewne już przed meczem, że będzie solidny wpierdol. Takie są efekty awansu do grupy wyżej![]()
W Portugali 99% składu to zawodowcy a u nas sami hobbyści. Za tydzień mamy jakieś szanse z Belgami ale też to czarno widzęAle kurła porażka 60 punktami? Choćby coś młynem przepchać bo u nas chyba więcej korpulentnych siłaczy na 100 mieszkańców, niż w większości Europy?

Wiesz może czemu Reid odstawił Edwards-Helaire'a? Tam był jakiś uraz, ale już bezpośrednio przed kontuzją grał mało snapów choć początek sezonu miał bardzo przyzwoityMój typ: 27-24 Eagles![]()
Ja tam zawsze wybiorę przeciwko Mahomesowi, choćby to byli TexansJeśli mam wybierać między złem, a złem wolę nie wybierać wcale.

Wiesz może czemu Reid odstawił Edwards-Helaire'a? Tam był jakiś uraz, ale już bezpośrednio przed kontuzją grał mało snapów choć początek sezonu miał bardzo przyzwoity

I Kansas odpowiadaTak jest kurwaaaaa, TD Eagles w opening drive![]()

E tam, niecałe 50 jardów, zdarzały się lepsze hail mary jak np. Rodgers i Motown's miracleAleż dojebali rzut przez cały stadion.
![]()

Pięknie się zrehabilitowałHurts![]()

Nie jest.Ale Rihanna to jest rakieta![]()
Jest.Nie jest.

Nie jest.Jest.
Ale Rihanna to jest rakieta![]()
Spasła się jak świnia. Jeżeli po tym co tam widziałeś uważasz ją za rakietę to a) jesteś Rubensem b) Twoją wymarzoną partnerką jest Dorota Wellmann.
Ona jest w ciążySpasła się jak świnia. Jeżeli po tym co tam widziałeś uważasz ją za rakietę