Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mamy to! Nasze dzielne dziewczę w finale WTA1000 w Doha. Brawo!!
ciężko się ogląda kobiecy tenis
Na szczęście ich stękanie rekompensuje niski poziom gryNemesis Sakkari pokonana, ale że tego koksa Sablenke tak wczesnej zlała to nie wiedziałem
jednak jak tak patrzę na niektóre zagrania i słabe serwisy to nóż się w kieszeni otwieraciężko się ogląda kobiecy tenis
![]()

W tym tygodniu ogladalem z nim podcast jeszcze
U mnie na odwrot, dlatego wolę tenis kobiecy i np siatkówkę też w wydaniu pań. Mniej siły, więcej grania. Fakt, trochę w tym chaosu, ale za to więcej emocji ;)Nemesis Sakkari pokonana, ale że tego koksa Sablenke tak wczesnej zlała to nie wiedziałem
jednak jak tak patrzę na niektóre zagrania i słabe serwisy to nóż się w kieszeni otwieraciężko się ogląda kobiecy tenis
![]()
Zwłaszcza siatkę plażowąU mnie na odwrot, dlatego wolę tenis kobiecy i np siatkówkę też w wydaniu pań. Mniej siły, więcej grania. Fakt, trochę w tym chaosu, ale za to więcej emocji ;)

To nigdy nie poznałem takiej opinii… SzacunU mnie na odwrot, dlatego wolę tenis kobiecy i np siatkówkę też w wydaniu pań. Mniej siły, więcej grania. Fakt, trochę w tym chaosu, ale za to więcej emocji ;)
Sebastian Białecki sensacyjnie doszedł do ćwierćfinału UK Open w Darcie i jutro zmierzy się z Williamem O'Connorem. Mecz będzie można obejrzeć na Viaplay.
Tak, mlody talent 18 latekPolak?
Dwie 9 lotki dzisiaj
Co Świątkowa dziś zagrała, to jest kurwa poezja. Dosłownie zmiotła Białorusinkę z kortu. Kilkanaście zagrań niczym Nadal za najlepszych lat. Uwielbiam tę dziewczynę. Jutro Sakari z którą nigdy nie wygrała. Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)

Przecież to sprzed 100 latTo juz wiem jak bedzie wygladal kupon @andrzej_t.![]()
budzimy się Genialny Żółwiu! 
Przecież to sprzed 100 latbudzimy się Genialny Żółwiu!
![]()

lipa, ze tylko w necie, w tv wola puscic rakow-legiaw przyszla sobote od 15 belgia-polska na rugby europe, na tvp sport cos nie widac jeszcze streama
lipa, ze nalozy sie na walia-wlochy w pucharze 6 narodow
![]()

oby dzis byl awans do wyzszej dywizji
a pozniej 2 klasyki irlandia-szkocja i francja-anglia![]()
jak się nie uda wygrać to mamy jeszcze i tak jeden mecz w kwietniu z słabsza litwaBez Zeszutka będzie ciężko. W ostatnich meczach często robił różnicę w najważniejszych momentach. Mam nadzieję, że chłopaki zagrają na max swoich umiejętności i wygramy to.