Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miała Aryna przełamanie na 3-2 w 3 secie, a później straciła swój serwis jeszcze 2 razy...Jak ja lubie się mylić typując tenis![]()
Poland Garros to będzie wtedy na 100% jak zagra z Jasmine...Czwarty finał Poland-Garros.

Stało się, zobaczymy jak Iga sobie poradzi stylistycznie.Poland Garros to będzie wtedy na 100% jak zagra z Jasmine...![]()
![]()
![]()
Jedna babcia z Łodzi nie będzie kibicować na pewno naszej Idze...Stało się, zobaczymy jak Iga sobie poradzi stylistycznie.

Ja teżJedna babcia z Łodzi nie będzie kibicować na pewno naszej Idze...![]()
![]()
Podziałało motywującoW 2 secie 1GA pierwszy raz przełamana w meczu i jest niestety 6-2 i 1-3...

Albo rodzina Sabalenki

"Polski" Finał RG![]()
Trzeba by było poczytać kolegi wpisy np. o wojnie UKR z RUS itp. tematy, ale chyba jednak...Albo rodzina Sabalenki![]()
Za te barwy ukraińskie na czapeczce nie przepadam za nią, a poza tym Paolini to pół Polka i jest bardzo sympatycznaAlbo rodzina Sabalenki![]()
Były już jakieś mecze między nimi?
Za te barwy ukraińskie na czapeczce nie przepadam za nią, a poza tym Paolini to pół Polka i jest bardzo sympatyczna
ale sympatyczna to też.Iga też ma formę TOP więc myślę, że ogarnie. Plus doświadczenie z grania w meczach o stawkę. No i pozbawiona jest układu nerwowego...View attachment 100458
1GA vs. Jaśmina 2-0, ale już dość dawno ostatnio jak mała Włoszka nie była taka mocna jak teraz ok. 60 WTA (22 r)

No zobaczymy jak wytrzyma mentalnie Paolini swój pierwszy finał Wielkiego Szlema... bo akurat 1GA dobrze ogarnia te finały...Iga też ma formę TOP więc myślę, że ogarnie. Plus doświadczenie z grania w meczach o stawkę. No i pozbawiona jest układu nerwowego...![]()