Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

Pany gdzie tera dobre promocje?
- firma
- 12mcy (ewentualnie 24)
- z telefonem (P20? Na co mam spojrzec) lub bez telefonu

U biezacego mam oferte na P20 taką:
- 25mcy (ale nie chce, wole 12)
- abonament niby "wszystkomający"
- bez telefonu 40zl netto
- z telefonem 120zl netto (+ jednorazowo 456 brutto)

P20 rzuciłem w sumie przypadkowo, ktos mi o nim opowiadal ze niby hiper ekstra.

EDIT:
Kurde drogi ten P20, się Skosy wycwaniły, no no.
Aaa i chyba to chodzilo o P20 Pro, a nie P20.

W tym rankingu widze ze Samsung Note 8 duuuzo taniej i troche lepiej.
https://www.chip.pl/ranking/smartfony/

EDIT:
wut? Nie ma teraz umow 12 miesiecznych?

Last edited:
@lugasek przeglądam te oferty co dałeś najgorsze jest to że nikt nie zapewni w jakim stanie wizualnym jest laptop. Zasłaniają się wysylka losową. A zdjęcia poglądowe nie są zachęcające.
Nowy, najtańszy, akceptowalny?

@lugasek przeglądam te oferty co dałeś najgorsze jest to że nikt nie zapewni w jakim stanie wizualnym jest laptop. Zasłaniają się wysylka losową. A zdjęcia poglądowe nie są zachęcające.
Nowy, najtańszy, akceptowalny?
myślę, że od 2 tys jakiś nowy ale lekko się kupi. Cenę podnosi też "cienki lekki i 15 cali" :).

@Tony Maniana spróbuj również na olx często wystawiane są laptopy po leasingowe i możliwe, że będzie w twojej okolicy dzięki czemu będziesz miał możliwość sprawdzenia stanu. Kupując na allegro nadal powinieneś mieć 14 dni na zwrot wystarczająco by znaleźć wady egzemplarza jeśli takowe będą. Dodam tylko, że jak @lugasek polecam kupić laptop używany biurowy po leasingowy który często ma lepszą specyfikacje niż nowe laptopy i można znaleźć naprawdę dobry egzemplarz. Możesz spróbować poszukać w sklepach z używanymi laptopami i sprawdzać egzemplarze o stanie A+.

@Tony Maniana spróbuj również na olx często wystawiane są laptopy po leasingowe i możliwe, że będzie w twojej okolicy dzięki czemu będziesz miał możliwość sprawdzenia stanu. Kupując na allegro nadal powinieneś mieć 14 dni na zwrot wystarczająco by znaleźć wady egzemplarza jeśli takowe będą. Dodam tylko, że jak @lugasek polecam kupić laptop używany biurowy po leasingowy który często ma lepszą specyfikacje niż nowe laptopy i można znaleźć naprawdę dobry egzemplarz. Możesz spróbować poszukać w sklepach z używanymi laptopami i sprawdzać egzemplarze o stanie A+.
@lugasek
Dzięki za pomoc.
Pojechałem do kputerowgo u siebie. Spodobał się biały Asus to wziąłem
:fjedzia:.
IMG_20180425_152231.jpg

Jakbym brał tylko do siebie to bym lutował tego z morele o którym kiedyś gadaliśmy.

czyli standardowo. Dzięki za pomoc kupiłem zupełnie inny. :)
No w sumie tak hehe.
Dla mnie temat tego typu że czym więcej się zagłębiałem tym byłem głupszy. A używka nie wchodzila w rachubę, jednak.Prościej było iść i kupić, bo jeszcze chwila a MacBooki byly by rozważane hehe.
Ale wybiłeś mi z głowy te najtańsze , które na początku brałem pod uwagę. Myślę że ten jest w miarę rozsądny.

No w sumie tak hehe.
Dla mnie temat tego typu że czym więcej się zagłębiałem tym byłem głupszy. A używka nie wchodzila w rachubę, jednak.Prościej było iść i kupić, bo jeszcze chwila a MacBooki byly by rozważane hehe.
Ale wybiłeś mi z głowy te najtańsze , które na początku brałem pod uwagę. Myślę że ten jest w miarę rozsądny.
jakie bebechy?

Back