HeyPussyRUstillThere
UFC Middleweight
Jeśli tak to zazdroszczę :)Ja już nie mam zadnych limitów na wypłaty serio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli tak to zazdroszczę :)Ja już nie mam zadnych limitów na wypłaty serio.
Panowie muszę odgrzebać temat. W końcu zdecydowałem się na skrilla jednak na unibet mam problem z wypłatą.
jest komunikat:
Ta metoda wypłaty jest w tej chwili niedostępna w Twojej lokalizacji. Prosimy wybierz inna metodę
Czy to może się odblokować po przesłaniu kasy ze skrilla na unibet??
Panowie muszę odgrzebać temat. W końcu zdecydowałem się na skrilla jednak na unibet mam problem z wypłatą.
jest komunikat:
Ta metoda wypłaty jest w tej chwili niedostępna w Twojej lokalizacji. Prosimy wybierz inna metodę
Czy to może się odblokować po przesłaniu kasy ze skrilla na unibet??
Musisz najpierw wpłacić skrillem - choćby i 20 zł - i postawić coś. Wtedy będziesz mógł wypłacić.
A że unibet blokuje skrilla, to inna sprawa ;)
Zawsze dostaje maila.
Ja tak chciałem zrobić kiedyś między skrillem, a netellerem i napisali mi, że tylko mogę wypłacić tą metodą gdzie wpłacałem i gdzie ugrałem określoną kwotę po tej wpłacie czyli w twoim przypadku wypłata idzie na przelewy24. Ale próbuj może się uda.Powiedzcies mi jak to jest z wypłatą w Bet365. Mam tam sporo pomnożonych środków, które były wpłacone za pomocą przelewy24 (a jak wiadomo w becie, tam skąd wpłacasz to i wypłacasz), teraz eksperymentalnie dosłałem jakieś grosze przez Skrilla, tak aby włączyła mi się możliwość wypłaty całości właśnie na Skrilla, ale nie wiem czy to tak zadziała. Wyświetla mi się taki komunikat -
Możemy skontaktować się z Tobą w sprawie wypłaty, która może zostać podzielona pomiędzy metody płatności, z jakich korzystałeś poprzednio. Prosimy sprawdzić poniższe dane i zmienić tam, gdzie jest to konieczne.
Czy to znaczy, że raczej chuj w dupę i to co wpłaciłem kiedyś, mogę wypłacić znów tylko zwykłym przelewem na konto?
Unibet - jebać.
Unibet chuje zablokowali mi skrilla, dokładniej wypłaty bo "taka jest decyzja działu finansowego", więc wypłacam cały szaml i żegnam szmaciarzy, pora odświeżyć konto na Pinnacle. Unibet - jebać.
Grałeś jakieś surebety?
mi zjadlo ostatnio 14zl jak wyplacilem tysiakaWłasnie dostałem kartę. Jak tam z bankomatami, jest prowizja za wypłate?
taPany jak w kodzie pocztowym myślnika nie akceptuje to normalnie wpisać bez i jak imię posiadacz karty i ł nie ten, to l zamiast?