Skoki Narciarskie

No i nie wyrównał domenek rekordu peterka. Żegnaj Kamil, miłej emerytury:gabi_much_love:.Może byś żonkę wziął w obroty jak już przytyjesz i nabierzesz sił do porządnego dociążania, bo jak to tak bez dzieci:mamed:

Kamil policzył, że 800+ nie starcza na utrzymanie dziecka, to go nie zrobił. Teraz jeszcze dodatkowo po karierze spadną mu zarobki i kontrakty reklamowe, więc raczej nie ma na to szansy.

Ale fajnie że w końcu odpocznie psychicznie, bo widać że się kurewsko męczył w tym sezonie, był wyczerpany. Niepotrzebnie przeciągał przez te ostatnie 3 lata, chociaż hajs się zgadza. Wszystkiego dobrego na emeryturze.

Dziękujemy, że jesteście z nami w ten piękny dzień w Engelbergu!

Skoki narciarskie 2002, serdecznie zapraszam - Adam Małysz.

IMG_1856.jpeg

Jestem w szoku jaka tu jest infrastruktura wokół skoczni. Miejsca pod skocznią tyle co boisko na orliku, wszystko ogrodzone pastuchem :lol:

Dziękujemy, że jesteście z nami w ten piękny dzień w Engelbergu!

Skoki narciarskie 2002, serdecznie zapraszam - Adam Małysz.

View attachment 159888

Jestem w szoku jaka tu jest infrastruktura wokół skoczni. Miejsca pod skocznią tyle co boisko na orliku, wszystko ogrodzone pastuchem :lol:
Byłem dwa lata temu w Harrahovie.:płacz:
Dramat. Aż się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłem te ruiny...

Byłem dwa lata temu w Harrahovie.:płacz:
Dramat. Aż się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłem te ruiny...
Widziałem na zdjęciach. Przykre. Byłem na zawodach w Harrachovie w 2001 roku na niedzielnym konkursie. Adaś pierwszy, Ahonen drugi a trzeci Martin. Piękne to było, jechaliśmy z ojcem autokarem ze zorganizowaną wycieczką. Ja 1-2 miesiące wcześniej skończone 10 lat i cały autobus najebanych tanim czeskim rumem Polaków
:antonio:

A najlepsze, że mieliśmy jechać ojca Polonezem, ale nie odpalił i ta wycieczka zgarnęła nas przypadkiem. Ja siedziałem gdzieś na środku autobusu a ojciec siedział na schodach obok kierowcy :beczka:

Widziałem na zdjęciach. Przykre. Byłem na zawodach w Harrachovie w 2001 roku na niedzielnym konkursie. Adaś pierwszy, Ahonen drugi a trzeci Martin. Piękne to było, jechaliśmy z ojcem autokarem ze zorganizowaną wycieczką. Ja 1-2 miesiące wcześniej skończone 10 lat i cały autobus najebanych tanim czeskim rumem Polaków
:antonio:

A najlepsze, że mieliśmy jechać ojca Polonezem, ale nie odpalił i ta wycieczka zgarnęła nas przypadkiem. Ja siedziałem gdzieś na środku autobusu a ojciec siedział na schodach obok kierowcy :beczka:
Piękna sprawa
20260614_164122.gif

Ja tylko w Zakopanem na zawodach byłem dwukrotnie, ale za to dwa razy Adaś wygral :antonio: atmosfera top!

Back