GypsyKing
UFC Middleweight
Czyich i jakich? Bo mistrzostwa świata w lotach nie wygrał?Ale jednak nie spełnił pokładanych w nim nadziei![]()

Mam nadzieję że to sarkazm

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyich i jakich? Bo mistrzostwa świata w lotach nie wygrał?Ale jednak nie spełnił pokładanych w nim nadziei![]()

Ja tylko przytaczam opinię „eksperta”Czyich i jakich? Bo mistrzostwa świata w lotach nie wygrał?
Mam nadzieję że to sarkazm![]()

A takich ekspertów to o kant dupy potłuc.Ja tylko przytaczam opinię „eksperta”![]()

Już niedługo, jeśli młody tak będzie kosił szwabowNadal najbardziej utytułowany zawodnik w polskich skokach![]()

On przed Igrzyskami miał drugie miejsce w TCS, więc raczej był poważniej traktowany niż Tomasiak.
Kacperek najlepszy!
a nie o Stochu?Powstanie film o Adamie Małyszu, za rok w kinach

Nie zasłużyła nie o Stochu?![]()
Przecież kurwa już powstałPowstanie film o Adamie Małyszu, za rok w kinach
Powstanie następny.Przecież kurwa już powstał
Tera to chyba o StochuPowstanie następny.
8 konkursów do końca sezonu, w tym 4 w lotach. Będzie rekord wygranych w jednym sezonie.Ten Domen to jest popierdolony.
Za długie narty dla Domena.Tomasiak z Embacherem przyjechali na szybko i skończyło się kiepsko.
Domen pieczętuje być może najlepszy indywidualny sezon w historii tego sportu, gdyby nie wpadka w Zakopanem to miałbym serię nie do przebicia.

Finlandia wróciła do pijackich ekscesów w skokach, i mają pierwsze podium po 12 latach![]()