Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Pięknie małolacik, akurat włączyłem na samą końcówkę. Kurwa tego komentatora z eurosportu nie da się słuchać
Ten co próbuje być zabawny? Noooo, strasznie irytujący typPięknie małolacik, akurat włączyłem na samą końcówkę. Kurwa tego komentatora z eurosportu nie da się słuchać

Korościel raczej.Marek Rudziński klasa, na Eurosport Igor błachut, jego nie lubisz czy tego drugiego??
Ile kiedy i na jakich skoczniach będą jeszcze konkursy i jakie?
Marek Rudziński klasa, na Eurosport Igor błachut, jego nie lubisz czy tego drugiego??
Kurde nie wiem, oglądałem tylko kilka ostatnich skoków. Ten co po skoku niemca nie mógł zaczekać na wynik tylko 60 razy powiedział, że mamy srebrny medal i dodał, że jeszcze nigdy nie mieliśmy srebrnego medalu w skokach na IO a drugi go wyjaśnił, że Małysz miał.Ten co próbuje być zabawny? Noooo, strasznie irytujący typ![]()
Trochę pierdolą ale mi to jakoś strasznie nie przeszkadza. Rudziński na tvp komentuje lepiej ale co kilka słów jakieś przekręcałKurde nie wiem, oglądałem tylko kilka ostatnich skoków. Ten co po skoku niemca nie mógł zaczekać na wynik tylko 60 razy powiedział, że mamy srebrny medal i dodał, że jeszcze nigdy nie mieliśmy srebrnego medalu w skokach na IO a drugi go wyjaśnił, że Małysz miał.
chyba wiek już zdaje się we znaki. Włodek Szaranowicz
ehh to se ne vratiKurde nie wiem, oglądałem tylko kilka ostatnich skoków. Ten co po skoku niemca nie mógł zaczekać na wynik tylko 60 razy powiedział, że mamy srebrny medal i dodał, że jeszcze nigdy nie mieliśmy srebrnego medalu w skokach na IO a drugi go wyjaśnił, że Małysz miał.
Korościel to radiowiec (były?) więc pewnie rzuca radiowymi sucharamiTo Błachut, zazwyczaj jego kolega (Korościel) bardziej mnie wkurwia, ale Błachut dzisiaj był wyjątkowo słaby i gadał od rzeczy.