Skoki Narciarskie

Niemiec za mocny. Mamy srebro, mega zaskoczenie, od początku na treningach Kacper się trzymał czołówki i przełożył formę na konkurs. Zajebisty występ Kacpra :deniroclap:

Ile kiedy i na jakich skoczniach będą jeszcze konkursy i jakie?
1770668942198.png

Marek Rudziński klasa, na Eurosport Igor błachut, jego nie lubisz czy tego drugiego??

Ten co próbuje być zabawny? Noooo, strasznie irytujący typ :jimcarrey:
Kurde nie wiem, oglądałem tylko kilka ostatnich skoków. Ten co po skoku niemca nie mógł zaczekać na wynik tylko 60 razy powiedział, że mamy srebrny medal i dodał, że jeszcze nigdy nie mieliśmy srebrnego medalu w skokach na IO a drugi go wyjaśnił, że Małysz miał.

Kurde nie wiem, oglądałem tylko kilka ostatnich skoków. Ten co po skoku niemca nie mógł zaczekać na wynik tylko 60 razy powiedział, że mamy srebrny medal i dodał, że jeszcze nigdy nie mieliśmy srebrnego medalu w skokach na IO a drugi go wyjaśnił, że Małysz miał.
Trochę pierdolą ale mi to jakoś strasznie nie przeszkadza. Rudziński na tvp komentuje lepiej ale co kilka słów jakieś przekręcał :lol: chyba wiek już zdaje się we znaki. Włodek Szaranowicz:jon: ehh to se ne vrati

To Błachut, zazwyczaj jego kolega (Korościel) bardziej mnie wkurwia, ale Błachut dzisiaj był wyjątkowo słaby i gadał od rzeczy.

Back