Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Komentarz dramat :D co chwile głośno komentuję i nie mogę wyjść z podziwu.Ogląda ktoś na TVP? Bo podobno komentarz tragiczny...
Nasi znakomicie, wychodzi na to, że opłacało się Kamilowi skakać na poczatku. Byle w drugiej serii nie stracić i będzie git.
Nie No komentarz jest dramatyczny. "Kamil a za nim Stefan czyli Stefan za Kamilem". No, ale z sentymentu można wybaczyć :DJa tam lubię komentarz na TVP 1. W sumie to pod tym względem jestem bardzo niewymagający.

Ile razy w tym sezonie oglądałem na TVP to było podium! Jak na Eurosport - zawsze klapa, łącznie z Dq Żyły w drużynowym. Oczywiście dziś Szarana i Babiarza :)Ja tam lubię komentarz na TVP 1. W sumie to pod tym względem jestem bardzo niewymagający.
Mnie zdecydowanie najbardziej Kubacki a tuż za tym Hula!Nie wiem co mnie bardziej cieszy, wygrana Kamila, przełamanie Dawida czy życiówka Stefana. Jest pięknie, a już jutro kwali w Ga-Pa![]()
az kurwa lezka wzruszenia poleciala. co prawda po kilku perlach ale szczeraUwielbiam ten sport i uwielbiam to jakim oni są zgranym teamem. Każdy każdego wspiera, cieszy się ze zwycięstwa drugiego. Piękne to jest.

Słuchać niemczury prawilnego Hymnu! Hahaha

Fenomenalny skok Geigera w trudnych warunkach ... o dopiero 18 miejsce.#Szaranki
- Miajamar... miajanomar, mijanaari - o skoczni w Sapporo
- jest drugi, a nie jednak jest drugi za Kraftem,tak przynajmniej komputer podpowiada - po skoku Freitaga w I
- Adam wygrał turniej nie wygrywając dwóch pierwszych konkursów, dziadek Maruszarz, Bobak, Fijas
- Ryoyu i Junshiro nie są spokrewnieni
- skoczkowie słoweńscy popełniają jakiś błąd
- milion odmian nazw skoczni
Gość coś łyknął przed konkursem![]()