Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
http://skijumping.pl/wiadomosci/23267/Znamy-oficjalne-kalendarze-LGP-i-PS-na-sezon-20172018/
Wisła otwiera Puchar świata! Małysz ich namówił.
Wisła otwiera Puchar świata! Małysz ich namówił.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

http://skijumping.pl/wiadomosci/23267/Znamy-oficjalne-kalendarze-LGP-i-PS-na-sezon-20172018/
Wisła otwiera Puchar świata! Małysz ich namówił.![]()

Kamil skakał? Bo wczoraj widziałem, że był w drużynie.

Widziałem wczoraj, Kubacki ładnie ciśnie

Dobrze ze Kamil tak słaboSkakał ale nie wszedł do drugiej serii - 31 miejsce
Dobry znak - Igrzyska w przyszłym roku
Bo to lato![]()
A wczoraj jak mu poszło?Skakał ale nie wszedł do drugiej serii - 31 miejsce
Dobry znak - Igrzyska w przyszłym roku
Bo to lato![]()
2 chyba najlepej skaczacy wsrod naszychA wczoraj jak mu poszło?
A wczoraj jak mu poszło?
2 chyba najlepej skaczacy wsrod naszych
Byłem dzisiaj na skoczni, do teraz mi w uszach dudni po tych jebanych trąbach.Wracamy kurwie!@J-Son @respect @Tar-Ellendil @Gaara @tinc lecimy z tematem
![]()
Wczoraj zwycięstwo w drużynówce!
Mam tak samo. Daleko mi do kibicowania i sympatyzowania Severinowi, ale to jest po prostu przykre. Szkoda chłopa jako sportowca.Widziałem. Pierwsza reakcja "o kurwa, mamy lipiec a ten już wie, ze na IO nie wystapi" Mimo, ze nie pałam do niego sympatią to mega mu współczuje. Drugi sezon w plecy

Pięknie pięknie, dobrze, że Dawid pod koniec odzyskał żółtą koszulkę.Tutaj chyba lato #nikogo, ale jutro zakończenie LGP w Klingenthal HS140.
Sądząc po dzisiejszych treningach (142 i 141 z dużą przewagą w obu seriach) to Kubacki prawdopodobnie przypieczętuje jutro zwycięstwo w generalce. Widać, że poczynił duży postęp, bo już nawet go tak nie znosi na prawą stronę jak to zwykle bywało. Sezon letni właściwie analogiczny do tego w wykonaniu Kota rok temu, oby w zimie rezultat był podobny.
A tak poza tym to dziś rozpoczęła się produkcja śniegu w Wiśle na inaugurację sezonu zimowego (18-19 listopada). Czujecie to? Jeszcze 1,5 miesiąca i zaczynamy rozpierdol![]()
Tutaj chyba lato #nikogo, ale jutro zakończenie LGP w Klingenthal HS140.
Sądząc po dzisiejszych treningach (142 i 141 z dużą przewagą w obu seriach) to Kubacki prawdopodobnie przypieczętuje jutro zwycięstwo w generalce. Widać, że poczynił duży postęp, bo już nawet go tak nie znosi na prawą stronę jak to zwykle bywało. Sezon letni właściwie analogiczny do tego w wykonaniu Kota rok temu, oby w zimie rezultat był podobny.
A tak poza tym to dziś rozpoczęła się produkcja śniegu w Wiśle na inaugurację sezonu zimowego (18-19 listopada). Czujecie to? Jeszcze 1,5 miesiąca i zaczynamy rozpierdol![]()
Mając w pamięci wyniki Kubackiego z poprzedniego sezonu zimowego i biorąc pod uwagę dominację latem to należy oczekiwać regularnych miejsc w pierwszej 10.Ślędze tylko wyniki. Live nie miałem okazji oglądać
Co do formy Kubackiego to nie napalam się bo to lato, a Dawidos już nie pierwszy raz dobrze skocze w tym okresie. Aż tak dobrze jeszcze nie było ale wolę poczekać na zimę. Kamil na luzie i bez spiny na wynik, mam nadzieję, ze eksplozja przyjdzie w lutym ;)
Najlepszego Panie Robercie!
Powspominajmy najlepsze skoki beczka

Pierwszy Polak, który poleciał ponad 200 metrów![]()

Najlepszego Panie Robercie!
Powspominajmy najlepsze skoki beczka
) razy, ale miał potencjał tylko głowy brakowało. Taki trochę Gołota skoków narciarskich...Byłem, widziałem. Ale Adaś chwile później zabrał mu rekord Polski :DPierwszy Polak, który poleciał ponad 200 metrów![]()
Byłem, widziałem.