Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak będzie.
Ten najnowszy DSJ jest mocno wrażliwy na myszkę więc zrobić Stocha nie jest trudno.Nie mogę pograć w DSJ bo myszka mi szwankuje i za każdym razem się nierówno odbija mi skoczek
Ten najnowszy DSJ jest mocno wrażliwy na myszkę więc zrobić Stocha nie jest trudno.
Pewnie dołożą jakiś konkurs na innej skoczni, może Zakopane dostanie dodatkowy dzień kto wie.Kwali przełożone na 15:15
A konkurs przesunęli?Kwali przełożone na 15:15
Nie, zrobią kwalifikacje zamiast serii próbnej przed konkursem. Jeśli się nie uda ich przeprowadzić to od 16:30 ma być konkurs ze wszystkimi skoczkami.A konkurs przesunęli?
Zawody w ostatnich latach się odbywały. Weź trochę statystyk poczytaj.Kurwa w tym Kuusamo od kiedy pamiętam jest to samo. Ale kiedyś przynajmniej udawało się przeprowadzić jedną serię przez dwie godziny i konkurs się odbył. A w ostatnich latach nawet zawodów tam nie ma. Nie mogą zamocować jakiejś większej ilości siatek, aby hamować ten wiatr? Jak nie mogą sobie poradzić z tym wiatrem, to pora zabrać im ten konkurs.
Zawody w ostatnich latach się odbywały. Weź trochę statystyk poczytaj.
Na 30 razy w PŚ zawody w Kussamo nie odbyły się tylko 4 razy.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Puchar_Świata_w_skokach_narciarskich_w_Kuusamo
Są problemy, ale w końcu taki urok skoków i tego miejsca.
@HubiSSJ3 piszesz, że odwołane w ostatnich latach, a to nie prawda. Ciężko, żeby skoki były cały czas rozgrywane w stabilnych warunkach.
//Kwalifikacje odwołane. Wszyscy mają pojawić się na starcie o 16:30.
Udało się przeprowadzić skoki do kombinacji norweskiej. Co ciekawe Mario Seidl skoczył 145.5m. Startowali z 9-tej belkiChuj będzie z tego konkursu.
W ostatnich dwóch sezonach zawody w Kuusamo odbyły się bez żadnych problemów, m. in. dzięki nowym osłonom (choć wiatr był wtedy generalnie słaby).Ale bądźmy szczerzy w Kuusamo zawsze są jakieś problemy.
I właśnie o stabilne warunki nie jest ciężko. Dowód? Na Ruuce są stabilne warunki - bo zawsze jest chujowo, ale przez to stabilnie, bo wiadomo że zawsze będzie trudno o przeprowadzenie zawodów.
Wiatr ma być słabszy niż wczoraj, ale dalej odczuwalny.Jakie warunki na dziś zapowiadają? Ma być loteryjnie czy normalnie?