Senator Kozioł
KSW Welterweight
a niech mamy rozmach, daj mordo bogatym kobietom na waciki!O wsparcie zbiórki na wybrany przez Ciebie cel charytatywny po tym jak DC zgrinduje Miocica.![]()

tak na powaznie to pomysle i dam znaka jakos w komentarzu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a niech mamy rozmach, daj mordo bogatym kobietom na waciki!O wsparcie zbiórki na wybrany przez Ciebie cel charytatywny po tym jak DC zgrinduje Miocica.![]()

I co, wszyscy się boją?Wilkorian(DC) vs @respect (Miocic)- whisky >100zł
Wilkorian (DC) vs @ninja @Ludwiczek @jut @baxx @Łukasz Stanisławowski @Betonowy Krzychu @Senator Kozioł (kto pierwszy ten lepszy) 100 zł na wybrany cel charytatywny.
Ze względu na mój krótki staż możemy jakoś zabezpieczyć zakłady poprzez redakcję.![]()

No to dajesz:War Ortega! Ciekawiej by było na przestrzeni 5 rund, ale może uda się udusić Franka w 3.
umówmy się bez drogiego alkoholu
)Nie wiem kogo typuję na ten moment... ale założyć się można. Tylko o nic grubego jakiś avek na tydzień mi starczy.No to dajesz:
Frankie Edgar (SynRomana) vs Brian Ortega (@HeyPussyRUstillThere ) ty decydujesz stawkę, dostosuję się (raczej, chociaż trochę teraz cykamumówmy się bez drogiego alkoholu
)
COME ON!
To mnie nie oszczedziłeś, sex masterka w Gabi wydaniu.
Lee (HeyPussy) vs Barboza (?)
Avek tydzień
lolNunes (MirsadBektic) vs. Pennington (?)
O avek na tydzień.
@michi972 po tufie walczą, więc oficjalnie możemy się założyć.Romero/Gastelum (HeyPussy) vs Whittaker (Michi)
Kara do uzgodnienia :p
A to Whittaker nie ma ostatnio kontuzji gdzieś dzień wczoraj coś czytałem@michi972 po tufie walczą, więc oficjalnie możemy się założyć.
Coś tam było, ale chyba po tufie będzie ok :p prędzej czy później i tak zawalcząA to Whittaker nie ma ostatnio kontuzji gdzieś dzień wczoraj coś czytałem

Znaczy że obsrales zbroje i nie kupisz flachy?!@respect Chciałbym renegocjowac warunki naszej umowy bo wczoraj myślałem innymi kategoriami z podniecenia. Kupisz flache i zapomnisz a to nie nauczy cię szacunku do Conora. Moja kara, a w zasadzie terapia antywstrzasowa, jest taka: W przypadku wygranej cmg codziennie przez 30 dni będziesz musiał wrzucać do http://cohones.mmarocks.pl/threads/the-king-the-notorious-conor-mcgregor.20533/ zdjęcie/gif Conora (bez obrazliwych treści ofc) oznaczajac przy tym 5 dowolnych, ale aktywnych użytkowników forum. Grafiki nie mogą się powtarzać. Tyle mi wystarczy.![]()
Znaczy że obsrales zbroje i nie kupisz flachy?!

Khabib (HeyPussy) vs Connor (?)
O WSZYSTKO - avki, sygny, bany itp.
awatar do końca rokuOk :)awatar do końca roku
Ale doprecyzuj. Ja ci kupuje flachę i mam robić jeszcze to wszystko a ty jak przegrasz to kupujesz mi flachę czy co? Nie chce mi się tego robić codziennie. Tzn nie będę tego musiał robić bo Khabib wygra, ale gdyby coś nie pykło to najzwyczajniej w świecie nie chce mi się przez miesiąc robić tego wszystkiego :D@respect Chciałbym renegocjowac warunki naszej umowy bo wczoraj myślałem innymi kategoriami z podniecenia. Kupisz flache i zapomnisz a to nie nauczy cię szacunku do Conora. Moja kara, a w zasadzie terapia antywstrzasowa, jest taka: W przypadku wygranej cmg codziennie przez 30 dni będziesz musiał wrzucać do http://cohones.mmarocks.pl/threads/the-king-the-notorious-conor-mcgregor.20533/ zdjęcie/gif Conora (bez obrazliwych treści ofc) oznaczajac przy tym 5 dowolnych, ale aktywnych użytkowników forum. Grafiki nie mogą się powtarzać. Tyle mi wystarczy.![]()
Ale doprecyzuj. Ja ci kupuje flachę i mam robić jeszcze to wszystko a ty jak przegrasz to kupujesz mi flachę czy co? Nie chce mi się tego robić codziennie. Tzn nie będę tego musiał robić bo Khabib wygra, ale gdyby coś nie pykło to najzwyczajniej w świecie nie chce mi się przez miesiąc robić tego wszystkiego :D
zaproponowałem ww zamiast flachy, ale nie chce się znęcać. Niech zostanie flacha ~100pln 
Wyjebane mam na jakieś harcerskie zadania po prostu a fkaszkę chętnie kupię a jeszcze chętniej przygarnę.Czyli zbroja obsrana, ale lekkozaproponowałem ww zamiast flachy, ale nie chce się znęcać. Niech zostanie flacha ~100pln
![]()
Wyjebane mam na jakieś harcerskie zadania po prostu a fkaszkę chętnie kupię a jeszcze chętniej przygarnę.
Oby tylko dotrwali bez kontuzji